Cel mai mic SUV Alfa Romeo, "scăpat" pe internet. Va avea versiuni termice și electrice

de Alexandru Monenciu
Marti, 12.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O serie de imagini cu ceea ce pare să fie cel mai mic SUV Alfa Romeo, care urmează să debuteze de-abia anul viitor, au fost "scăpate" pe internet. Acesta va avea atât versiuni termice cât și cu zero emisii.

În primul trimestru din 2024, italienii de la Alfa Romeo sunt așteptați să lanseze un nou SUV, mai mic decât Tonale. Potrivit zvonurilor, acesta ar putea fi denumit Brennero, dar nu este nimic sigur încă.

Acum, o serie de imagini cu viitorul SUV Alfa Romeo au fost scăpate pe internet.

Putem observa grila "Scudetto" și jantele specifice Alfa Romeo, spoilerul față cu prize de aer preluate parcă de la Giulia, farurile LED, capota sculptată, două eleroane pentru partea din spate și stopuri LED subțiri.

Cel mai mic SUV al italienilor va fi construit pe arhitectura CMP/eCMP, pe care o împarte cu mai multe modele ale grupului Stellantis. Din câte se pare, va fi disponibil atât în versiuni termice cât și cu zero emisii.

Clienții vor avea la dispoziție o versiune cu un singur motor electric, dar și o versiune cu două motoare și tracțiune integrală. Cu un singur plin de energie ar urma să acopere în jur de 390 de kilometri.

Așa cum spuneam, acest SUV care va fi poziționat în gamă sub Tonale ar urma să debuteze în primul trimestru din 2024.

via Carscoops

Comentarii (3)

  • Johnny
    Nu cred ca e cea mai buna strategie sa fie construit pe platforma veche, frate cu fiat 600.
    Sper ca informatiile sa u fie corecte si sa discutam de platforma noua dedicata electricelor. Altfel, unde mai e premiumul, la pret?.Peugeot tocnai lanseaza un model mai evoluat..
    3 0
  • Andrei
    Arată a orice numai a Alfa nu.
    4 0
  • Tonale este o mare dezamgire din pdv estetic
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru