Alfa Romeo SUV

Sambata, 16 Decembrie 2023 | General

Șeful Alfa Romeo: nu vrem să devenim un brand de SUV-uri

Jean-Philippe Imparato, șeful Alfa Romeo, nu își dorește ca marca italiană să devină un brand de SUV-uri. Totodată, el confirmă că viitoarea generație Giulia va rămâne o berlină.
Marti, 12 Septembrie 2023 | Modele noi

Cel mai mic SUV Alfa Romeo, "scăpat" pe internet. Va avea versiuni termice și electrice

O serie de imagini cu ceea ce pare să fie cel mai mic SUV Alfa Romeo, care urmează să debuteze de-abia anul viitor, au fost "scăpate" pe internet. Acesta va avea atât versiuni termice cât și cu zero emisii.
Luni, 20 Februarie 2017 | Modele noi

Alfa prinde aripi: după Stelvio, gama italienilor va aduce alte două SUV-uri sportive

Alfa Romeo își va face "plinul" de SUV-uri în următorii ani. Dacă în 2016 am văzut primele imagini cu Stelvio, un SUV de dimensiuni compacte-medii, viitorii ani vor aduce alte două crossovere în gamă: unul mai mare, altul mai mic.
Miercuri, 18 Ianuarie 2017 | Modele noi

Alfa Romeo Stelvio vine mai repede decât ne așteptam: First Edition, versiunea specială de lansare, poate fi deja comandată

Alfa Romeo aduce pe piață primul său SUV mai devreme decât ne așteptam. Stelvio First Edition este o versiune specială, introdusă cu ocazia debutului pe piață.
Miercuri, 16 Noiembrie 2016 | Modele noi

Primul SUV Alfa Romeo e aici: faceți cunoștință cu Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo a publicat astăzi primele imagini oficiale ale lui Stelvio, SUV-ul cu care italienii vor să atace segmentul crossoverelor sportive. Asul din mânecă: versiunea Quadrifoglio, care vine cu un V6 Biturbo de 510 CP.
Luni, 07 Noiembrie 2016 | Modele noi

Alfa Romeo Stelvio, la câteva zile distanță de lansare: americanii vor fi primii care vor vedea SUV-ul

Alfa Romeo a anunțat că va introduce noul Stelvio în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Primele exemplare vor ajunge pe piață în primăvara anului viitor.
Marti, 27 Septembrie 2016 | Modele noi

SUV-ul Alfa Romeo vine în 2017: motoare împrumutate de la Giulia, implicit V6 Biturbo de 510 CP

Mult-așteptatul SUV pe care Alfa Romeo îl va prezenta în cursul anului viitor va împrumuta atât platforma, cât și motorizările de la sedanul Giulia, care în această toamnă se lansează și în România.
Miercuri, 07 Septembrie 2016 | Modele noi

După Giulia, Alfa Romeo se pregătește de un nou moment istoric: primul său SUV, Stelvio, debutează în noiembrie

Alfa Romeo a confirmat debutul noului Stelvio, primul său SUV. Modelul își va face apariția cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, în luna noiembrie.
Vineri, 19 Februarie 2016 | Modele noi

Pe când un Dacia Transfăgărășan? Alfa Romeo Stelvio, noul SUV al mărcii, primește numele celei mai cunoscute trecători din Alpi

Mult-așteptatul SUV al celor de la Alfa Romeo va fi denumit după una dintre cele mai spectaculoase trecători din Alpi. Alfa Romeo Stelvio va ieși pe piață în 2017.
Vineri, 31 Iulie 2015 | Modele noi

Alfa Romeo are planuri mari pentru viitor: două SUV-uri premium, bazate pe Giulia

Alfa Romeo va continua planul de reformare a gamei sale de modele cu două SUV-uri, dezvoltate pe platforma lui Giulia și așteptate până la finele acestui deceniu.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | Modele noi

Alfa Romeo dezvoltă un SUV bazat pe platforma lui Maserati Levante

Alfa Romeo va profita de pe urma noului SUV Maserati, botezat Levante şi aşteptat în primăvară. Alfa Romeo va folosi platforma acestuia pentru a lansa propriul SUV premium.
Luni, 17 Iunie 2013 | Industrie

Şefii Alfa Romeo vor lua o decizie la toamnă în privinţa unui viitor SUV

Deşi la un moment dat părea sigur, proiectului viitorului SUV Alfa Romeo este încă discutat de şefii Grupului Fiat. Problemele sunt legate în principiu de banii necesari pentru o astfel de investiţie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 29 Ianuarie 2013 | Industrie

Ofensiva Alfa Romeo începe în 2013: nouă modele noi, printre care un SUV

Şefii Fiat Group vor să readucă Alfa Romeo în prim-planul bătăliei din segmentul premium. pentru a se bate cu mărcile germane, Alfa are pregătite câteva modele de top în toate segmentele importante.
Luni, 09 Mai 2011 | Modele noi

Informaţii noi despre SUV-ul Alfa Romeo, rivalul lui BMW X3

SUV-ul Alfa Romeo este aşteptat pe piaţă în 2013. Italienii îşi doresc crossover-ul premium cu cea mai bună ţinută de drum din segment, mizând pe platofrma actualului Giulietta.
Joi, 14 Aprilie 2011 | Industrie

Coupe-ul sportiv 4C GTA va deschide drumul Alfa Romeo în SUA

Sergio Marchionne a declarat că revenirea brandului Alfa Romeo pe piaţa din Statele Unite se va face cu ajutorul versiunii de serie a conceptului 4C GTA.
Luni, 31 Ianuarie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Alfa Romeo va lansa un crossover în 2012

Sergio Marchionne a confirmat oficial astăzi lansarea unui SUV compact chiar de anul viitor. Crossover-ul se va bate pe segmentul premium cu BMW X3 şi Audi Q5.
Vineri, 23 Iulie 2010 | Modele noi

Alfa Romeo MiTo cu cinci uşi se lansează în 2013

Faceliftul modelului Alfa Romeo MiTo, programat pentru 2013, va aduce cu sine o platformă nouă dar şi o variantă de caroserie cu cinci uşi.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru