Alfa Romeo MiTo cu cinci uşi se lansează în 2013

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.07.2010
Faceliftul modelului Alfa Romeo MiTo, programat pentru 2013, va aduce cu sine o platformă nouă dar şi o variantă de caroserie cu cinci uşi.

Deşi actualul MiTo a fost apreciat pentru designul nonconformist şi pentru liniile sportive, Alfa Romeo se gândeşte deja la un facelift care să corecteze micile erori semnalate de critici şi clienţi. Se pare însă că faceliftul va aduce cu sine şi primul derivat din gama MiTo, o variantă cu cinci uşi, care va semăna probabil cu fratele mai mare Giulietta.

Faceliftul şi noua variantă de caroserie sunt aşteptate în 2013, suficient timp pentru italieni să adapteze modelul unei alte platforme. După cum probabil mulţi intuiau, faceliftul va aduce pentru MiTo şi o nouă platformă, împrumutată de la viitoarea generaţie a fratelui de concern Fiat Punto. Cu această ocazie, Alfa Romeo va putea modifica trăsăturile dinamice ale modelului subcompact, intens criticate de specialişti.

Dezvoltarea faceliftului pe o nouă platformă va avea un impact benefic şi asupra distribuţiei globale. Mai exact, MiTo va putea fi vândut şi pe piaţa din Statele Unite, unde normele de siguranţă sunt mai stricte decât în Europa.

Lansarea lui MiTo pe piaţa de peste Ocean se va face alături de sedanul de clasă medie Giulia şi de un viitor SUV.

via | unicastrada

Comentarii (4)

  • cuore
    Mito! U sexy mother fucker! ;)

    ...luati-o ca un alint!
    8 2
  • Florin
    SUPERBA!!!
    frumoasa si dinamica!!!
    3 3
  • Slava Domnului
    Bine ca au bunul simt sa ii schimbe botul de broscoi turtit.In rest o masina OK.
    3 0
  • VW ar vrea sa cumpere Alfa?!?
    Poanta cu VW si Alfa:
    "So the "check engine" light would rust?"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru