Coupe-ul sportiv 4C GTA va deschide drumul Alfa Romeo în SUA

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.04.2011
Sergio Marchionne a declarat că revenirea brandului Alfa Romeo pe piaţa din Statele Unite se va face cu ajutorul versiunii de serie a conceptului 4C GTA.

Alfa Romeo îşi amână debutul pe tărâmul Statelor Unite, dar pregăteşte un debut în forţă, anticipat chiar de Sergio Marchionne, administratorul delegat al grupului Fiat. Potrivit boss-ului italian, brandul premium va debarca dincolo de Ocean cu ajutorul unui model complet nou.

Versiunea de serie a conceptului 4C GTA va sparge gheaţa pentru Alfa Romeo, italienii fiind impulsionaţi şi de primirea bună, consemnată în cadrul Salonului Auto de la Geneva, de anul acesta. Noul model va purta o mare responsabilitate pe umeri, mai exact toate speranţele de revenire nutrite de Marchionne.

Pentru a putea atrage publicul american, coupe-ul sportiv va trebui să propună mai mult decât un design atrăgător. De aceea, sub capotă se vor regăsi motoare pe benzină puternice, dar eficiente, şi un tren de rulare sportiv.

Alături de coupe-ul 4C GTA vor debuta pe piaţa din Statele Unite viitorul sedan de clasă medie Giulia şi primul SUV din istoria mărcii.

via | Autoblog

Comentarii (2)

  • In sfarsit...
    ...pun si cei de la AlfaRomeo puterea pe puntea care trebuie. Multa bafta, sper sa nu o ia pe urma Saab.
    9 0
  • of..........
    Adevarul e ca arata super,toata lumea se fereste de aceasta marca din cauza reputatiei in ce priveste fiabilitatea,dar toata lumea intoarce capul dupa ele, Aceasta marca merita o soarta mai buna
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru