Poliția Rutieră Constanța a primit un Alfa Romeo Giulia: sedanul producătorului italian va fi utlizat timp de 12 luni în misiuni de patrulare

de Cornel Șocariciu
Marti, 18.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Poliția Rutieră Constanța va utiliza timp de 12 luni un exemplar Alfa Romeo Giulia în misiunile de patrulare pe care le desfășoară în orașul Constanța, în stațiunile de la malul mării, dar și în acțiunile de pe Autostrada A2 București - Constanța.

La finalul săptămânii trecute, Alfa Romeo a anunțat semnarea unui parteneriat cu Poliția Rutieră Ilfov, prin care instituția va utiliza un exemplar Alfa Romeo Giulia pe o perioadă de 12 luni. Acum, parteneriatul inițiat de constructorul italian a fost extins.

Începând cu această săptămână, Poliția Rutieră Constanța va utiliza tot un exemplar Alfa Romeo Giulia în misiuni de patrulare în orașul Constanța, în stațiunile de la malul mării, dar și pe Autostrada A2 București - Constanța.

Sedanul dezvoltat de italieni a fost oferit de Auto Italia, importatorul Alfa Romeo în România, iar acesta a fost echipat cu toate sistemele acustice și luminoase necesare echipajelor din cadrul Poliției Rutiere.

Totodată, Alfa Romeo Giulia primește și o serie de sisteme de asistență și siguranță rutieră. Amintim aici de sistemul de frânare autonomă AEB capabil să recunoască inclusiv pietonii și de sistemul Lane Departure Warning care avertizează șoferul în momentul în care acesta părăsește banda de rulare.

În plus, mașina a fost echipată cu tehnologia Integrated Brake System (IBS), dar și cu un sistem anti-incendiu.

Pe piața din România, sedanul producătorului italian este disponibil în patru versiuni de echipare: Giulia, Super, Veloce și Quadrifoglio. Alfa Romeo propune o gamă cu șase motorizări diesel și benzină cu puteri cuprinse între 150 CP și 510 CP.

Comentarii (1)

  • Iar Alfa si masini date gratis?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru