Ediție specială Alfa Romeo Giulia Speciale. Producție de 15 exemplare și disponibilă doar în Canada

de Tiberiu Safta
Miercuri, 22.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a lansat o ediție limitată a modelului Giulia, numită Speciale. Noul model este vopsit într-o culoare verde specială și este dotat cu mai multe elemente din fibră de carbon. Producția va fi limitată la numai 15 exemplare pentru piața din Canada.

Constructorul italian a pregătit noua ediție specială Giulia Speciale pentru piața auto din Canada. Noul model se bazează pe versiunea Giulia Veloce, iar acesta vine la pachet cu o nuanță verde Montreal specială, precum și cu elemente din fibră de carbon la exterior și la interior.

Astfel, rama grilei frontale, elementele decorative din zona pragurilor și carcasele oglinzilor exterioare sunt realizate din fibră de carbon. Jantele de 19 inch sunt vopsite în negru, iar în spatele lor se află etrierele vopsite într-o culoare galbenă.

Deși constructorul italian nu a publicat imagini cu interiorul lui Giulia Speciale, sunt prezente și aici elemente din fibră de carbon la planșa de bord, consola centrală și pe anumite porțiuni ale panourilor portierelor. Scaunele sunt îmbrăcate în piele neagră și conțin cusături roșii contrastante.

Fiind bazat pe versiunea Veloce, sub capotă se află un motor de 2.0 litri, turbo, de 280 de cai putere și 415 Nm. Cu ajutorul tracțiunii integrale, Giulia Speciale accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.1 secunde.

Motorul este cuplat la o cutie de viteze automată cu 8 trepte. Nu în ultimul rând, amortizoarele sunt adaptive.

Noul Alfa Romeo Giulia Speciale va fi disponibil exclusiv pe piața din Canada. Doar 15 exemplare vor fi produse. Prețul acestei versiuni exclusiviste este echivalentul a 52.700 de euro.

via Alfa Romeo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru