Alfa Romeo Giulia și Stelvio facelift: instrumentar de bord digital și ediție de lansare Competizione

de Alexandru Monenciu
Joi, 27.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo Giulia și Stelvio tocmai au primit un facelift pentru a fi mai apropiate de fratele de gamă Tonale. Printre noutăți se numără un instrumentar de bord digital, dar și o ediție de lansare Competizione.

Prototipurile noilor Alfa Romeo Giulia și Stelvio facelift au fost văzute de multe ori în teste, dar acum avem ocazia să admirăm, pentru prima oară, cele două modele îmbunătățite în primele imagini oficiale.

Din punct de vedere estetic, constructorul italian de automobile a pregătit faruri matrix LED noi, care te duc cu gândul la modele clasice ca Alfa Romeo SZ și Brera și o grilă ușor revizuită. De asemenea, pasagerii vor regăsi la interior un instrumentar de bord digital, cu ecran de 12.3 inch.

Acesta are 3 variante de afișare: Evolved (design modern), Heritage (design clasic) și Relax (afișează doar informațiile importante).

Tot inspirată de Tonale, gama de echipări a fost simplificată, incluzând nivelurile de echipare Sprint și Veloce. De asemenea, avem o ediție specială de lansare Competizione, bazată pe acesta din urmă.

Atât Alfa Romeo Giulia Competizione cât și Stelvio Competizione vin finisate într-o nuanță gri cu finisaj mat (Moon Light), au etriere roșii, amortizoare adaptive și bord îmbrăcat în piele.

Jantele cu diametrul de 21 de inch sunt rezervate doar modelului din urmă.

Gama de motorizări include, pentru moment, un agregat diesel cu 160 CP și 210 CP, dar și un propulsor pe benzină cu 280 CP. Ultimele două vin alături de un sistem de tracțiune integrală.

Lansarea pe piață este programată pentru primul trimestru din 2023.

via Alfa Romeo

Comentarii (7)

  • Superba! N-am cuvinte! Bravo!
    18 2
  • NIGGAPLS
    Unde e benzina+RWD?? Doar la QV?
    0 0
  • La fel ca in cazul lui Maserati Gran Turismo, design-ul asta starneste mai multa emotie in mine decat 50 de masini noi aparute sau vazute anul asta.

    Ma uit la poza numarul 7 si vad arta, trecut si viitor contopite perfect. Ma ia si o oarecare tristete stiind ca cel mai probabil va fi ultimul sedan produs de Alfa, dar God damn, stie cum sa iasa din scena frumusetea asta.
    13 0
  • Seriff
    Giulia arata super, peste toate mizeriile electrice scoase care arata toate la fel interior exterior.
    12 3
  • Multi aplauda Alfa, putini scot banul sa o cumpere
    5 1
  • Asta se “întâmpla” când nu se forțează lucrurile pe parte de design… masini frumoase. Sper sa păstreze in continuarea ideea.
    5 0
  • Seriff
    @Dutz pacat de Alfa ca nu scot mai multe modele, ca design mereu au fost superiori.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru