Ediții speciale pentru Alfa Romeo Giulia, Stelvio și Tonale

de Tiberiu Safta
Joi, 16.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a lansat o nouă ediție specială pentru modelele Giulia, Stelvio și Tonale. Botezată Tributo Italiano, aceasta aduce culorile steagului Italiei, precum și simboluri speciale.

Constructorul italian a dezvăluit o nouă ediție specială, disponibilă pentru modelele Giulia, Stelvio și Tributo. Mai exact, cele 3 modele vor fi disponibile acum și în ediția Tributo Italiano, un pachet care aduce un omagiu originilor mărcii italiene.

Cei care aleg această ediție specială vor avea la dispoziție numai 3 culori pentru exterior: verde, alb și roșu. Cu alte cuvinte, acestea sunt culorile steagului Italiei. Alături de această paletă de culori restrânsă, clienții vor putea să aleagă și un plafon vopsit în negru, astfel încât modelele pot avea o caroserie cu vopsea two-tone.

Ediția specială va putea fi recunoscută și după steagul Italiei vopsit pe capacele oglinzilor. De asemenea, avem noutăți și în habitaclu, în speță scaune sport din piele perforată și cu accente roșii sub forma unor cusături. Asemenea accente sunt vizibile și în bord și la panourile portierelor, iar în cazul lui Tonale, avem și o planșă de bord cu un design care imită carbonul, precum și praguri interioare din aluminiu.

Modelele Stelvio și Giulia Tributo Italiano sunt disponibile cu două motorizări: 2.0 litri benzină cu 280 de cai putere sau 2.2 litri diesel cu 210 cai putere.

Între timp, Tonale Tributo Italiano este disponibil cu un motor pe benzină de 1.5 litri mild-hybrid cu 160 de cai putere sau cu un motor hibrid cu încărcare la priză și care dezvoltă 280 de cai putere.

La final, toate modelele vin dotate în standard cu următoarele: padele din aluminiu, scaune față încălzite și ventilate și sistem audio Harmann Kardon cu 14 incinte, plus un subwoofer. În cazul lui Stelvio și Tonale, acestea primesc și un hayon cu deschidere și închidere electrică.

via Alfa Romeo

Comentarii (4)

  • " la grande bellezza"
    2 0
  • James Bond
    Matera, Alfa Romeo, motoare puternice.
    Ce poti sa-ti doresti mai mult?
    3 0
  • Seriff
    Poza aia cu interiorul, la Alfa de ce se poate?
    Ecranul frumos integrat in bord, butoane fizice pentru clima, ceasuri clasice in fata volanului, nu o tableta cat casa pusa central care arata total inestetic.
    3 1
  • Banditos
    vizual --- ideal e cum au facut cei de la Alfa

    ergonomic --- ideal e mai sus decat asa cum au facut cei la Alfa
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru