Supercar

Vineri, 16 Februarie | Modele noi

Pregătit pentru Hollywood. Noul Rezvani Beast, un supercar cu sistem de detectare a explozibilelor

Compania americană Rezvani a prezentat oficial noul Beast, un model de performanță bazat pe Chevrolet Corvette. Noul model primește un motor V8 care dezvoltă 1014 cai putere fără electrificare, dar și un pachet care include un sistem de detectare a explozibilelor.
Duminica, 10 Decembrie 2023 | Modele noi

Rhino Racing RR01 este un supercar pe care ți-l poți asambla singur: motor V10 de Audi R8

Rhino Racing, o companie din Lituania, are în oferă un supercar pe care îl poți asambla singur. Numele său este RR01 și poate fi echipat cu un motor V10 preluat de la Audi R8.
Luni, 16 Octombrie 2023 | Concepte

Toyota anunță un viitor supercar electric. Primele imagini cu conceptul FT-Se

Toyota a publicat primele imagini oficiale cu un concept al unui viitor supercar electric. Acesta se numește FT-Se și urmează să fie prezentat oficial în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia.
Marti, 05 Septembrie 2023 | Concepte

Noul concept Polestar Synergy, primul supercar electric al mărcii suedeze

Polestar a prezentat oficial conceptul Synergy în cadrul Salonului Auto de la Munchen. Conceptul este rezultatul unui concurs în care au participat oameni care aspiră să devină designeri auto.
Miercuri, 09 August 2023 | Modele noi

Hennessey dă lovitura cu un nou supercar: 1817 cai putere și preț de 3 milioane de dolari

Hennessey a dezvăluit oficial noua variantă Roadster a modelului de performanță Venom F5 Revolution. Noul model va fi replicat în doar 12 exemplare și primește un motor care dezvoltă 1817 cai putere.
Miercuri, 26 Iulie 2023 | Modele noi

Nichols Cars N1A este un supercar cu V8 de 7.0 litri, 650 CP și masă proprie de 900 kg

Nichols Cars prezintă noul N1A, un supercar cu influențe retro și care vine echipat cu un motor V8 de 7.0 litri. Vor fi produse doar 100 de exemplare.
Marti, 04 Iulie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Alfa Romeo confirmă lansarea unui nou supercar

Alfa Romeo a anunțat oficial data lansării viitorului său model de înaltă performanță. Noul supercar al mărcii italiene va fi dezvăluit în 30 august, în cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Italiei.
Luni, 22 Mai 2023 | Modele noi

Japonezii prezintă un supercar inspirat de Maserati Birdcage, o mașină de curse din anii ’60

Designer-ul japonez Ken Okuyama, omul din spatele lui Ferrari Enzo, a dezvăluit un supercar nou, inspirat dintr-o mașină de curse din anii ’60. Noul supercar nipon se numește Kode61 Birdcage și este o reinterpretare modernă a emblematicului Maserati Birdcage.
Marti, 03 Ianuarie 2023 | Modele noi

Primul teaser cu un viitor supercar Alfa Romeo, succesorul lui 8C Competizione

Alfa Romeo a publicat primul teaser cu viitorul său supercar, încă nebotezat. Este de așteptat ca noul model să fie propulsat de un motor V6 și să fie dezvăluit în martie.
Duminica, 11 Decembrie 2022 | Modele noi

Olandezii au lansat un nou supercar: Donkervoort F22 are 500 CP și se produce în 75 de exemplare

Constructorul olandez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul model F22. Are 500 de cai putere, iar producția va fi limitată la doar 75 de exemplare.
Luni, 14 Noiembrie 2022 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Lamborghini Huracan Sterrato, ultimul model cu motor neelectrificat

Constructorul italian de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul Huracan Sterrato. În acestea, caroseria ultimului model al mărcii echipat cu motor fără vreo formă de electrificare este neacoperită cu camuflaj.
Joi, 28 Iulie 2022 | Modele noi

Alfa Romeo pregătește un supercar cu motor V6. Ar putea fi lansat în 2025

Potrivit unor informații recente, Alfa Romeo lucrează la un nou model care să reprezinte etalonul mărcii. Acesta va fi un supercar cu un motor amplasat central și preluat de la modelul Giulia GTA. Un concept al viitorului model ar urma să fie prezentat în 2023, iar versiunea de serie va fi produsă în serie limitată în 2025.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Iulie 2022 | General

BMW și McLaren ar putea dezvolta împreună un supercar și un crossover. Ambele vor fi electrice

Potrivit unor zvonuri, BMW și McLaren ar putea dezvolta, în viitorul apropiat, un supercar electric și un crossover electric. Viitoarele mașini vor fi bazate pe o platformă comună și vor fi lansate în a doua jumătate a deceniului.
Vineri, 17 Iunie 2022 | Modele noi

Noul Pagani Huayra Codalunga este un supercar de 7 milioane de euro. Motor V12 și producție de numai 5 exemplare

Pagani a prezentat imagini cu o versiune alungită a modelului Huayra, numită Huayra Codalunga. Noul model este creat doar la comandă specială, iar prețul său este de 7 milioane de euro. Doar 5 exemplare vor fi produse.
Vineri, 28 Ianuarie 2022 | Modele noi

Gordon Murray, creatorul lui McLaren F1, a lansat noul T.33: motor V12 aspirat, 615 CP și producție de 100 de exemplare

Gordon Murray Automotive (GMA) a lansat oficial noul T.33. Acesta va fi produs într-un număr limitat de unități (100 de exemplare, mai exact) și va fi echipat cu același motor V12 de 3.9 litri, aspirat natural, ca și T.50, însă unitatea dezvoltă mai puțini cai putere.
Marti, 02 Noiembrie 2021 | Modele noi

Grecii au creat un supercar de 3100 de cai putere. Versiunea de top costă 12.4 milioane de euro

Grecii de la Spyros Panopoulos Automotive au publicat primele informații și imagini (încă randări) cu viitorul Chaos. Primul "ultracar" al lumii va fi disponibil în două versiuni, cea de top urmând să pornească de la 12.4 milioane de euro.
Luni, 15 Martie 2021 | Tuning

Tuning exclusivist: Novitec transformă supercarul Lamborghini Huracan EVO

Posesorii de Lamborghini Huracan EVO pot opta să își personalizeze supercarul într-un mod unic. Novitec oferă un pachet special pentru Huracan-ul cu propulsie spate.
Marti, 12 Ianuarie 2021 | Industrie

Fiecare Koenigsegg Regera trebuie să atingă 300 km/h înainte de a fi livrat clienților

Potrivit suedezilor de la Koenigsegg, fiecare exemplar Regera este testat temeinic înainte de a fi livrat. Spre exemplu, pilotul de teste nu îi dă undă verde până când modelul nu atinge 300 de km/h.
Joi, 19 Noiembrie 2020 | Tuning

Novitec lansează un pachet de performanță pentru McLaren 620R: 711 CP și 2.8 secunde pentru accelerația de la 0 la 100 km/h

Novitec a pregătit un pachet de performanță pentru McLaren 620R. Mulțumită unui modul de tip plug-and-play, motorul V8 de 3.8 litri dezvoltă acum 711 CP și 710 Nm.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Modele noi

Lamborghini prezintă Huracan STO: modelul de stradă preia elemente aerodinamice de pe versiunea de circuit. Roți motrice spate și motor V10 cu 640 CP

Lamborghini Huracan STO a fost prezentat oficial. Noul supercar va fi echipat cu un motor V10 de 5.2 litri care dezvoltă 640 CP, iar resursele vor fi transmise exclusiv către roțile de pe puntea spate. În plus, Huracan STO mizează și pe o serie de noutăți la nivel aerodinamic.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru