Primul teaser cu un viitor supercar Alfa Romeo, succesorul lui 8C Competizione

de Tiberiu Safta
Marti, 03.01.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a publicat primul teaser cu viitorul său supercar, încă nebotezat. Este de așteptat ca noul model să fie propulsat de un motor V6 și să fie dezvăluit în martie.

La sfârșitul anului trecut, Alfa Romeo ne-a pregătit o surpriză de proporții cu lansarea exemplarului unicat Giulia SWB Zagato. Acea mașină a fost creată pentru a marca 100 de ani de colaborare între Alfa Romeo și carosierul Zagato, iar exemplarul va fi livrat unui client din Germania.

Acum, la începutul lui 2023, constructorul italian ne oferă primul teaser cu un viitor supercar, care ar urma să fie succesorul vechiului 8C Competizione. Noul model nu a primit încă un nume, iar detaliile oficiale despre mașină rămân un mister.

Totuși, putem vedea noul design al stopurilor, desenate sub forma literei E, iar potrivit unor informații neoficiale, noul model ar urma să beneficieze de un motor V6.

Cel mai probabil, este vorba de același propulsor văzut la Giulia GTA, de 2.9 litri twin-turbo. De asemenea, este de așteptat ca noul supercar să fie dezvăluit în martie.

via Alfa Romeo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru