OFICIAL: Alfa Romeo confirmă lansarea unui nou supercar

de Tiberiu Safta
Marti, 04.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a anunțat oficial data lansării viitorului său model de înaltă performanță. Noul supercar al mărcii italiene va fi dezvăluit în 30 august, în cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Italiei.

După o lungă perioadă de zvonuri și speculații, Alfa Romeo a dezvăluit oficial data lansării noului său supercar, care va deveni și noul etalon al mărcii. Pentru a marca acest anunț, constructorul italian ne oferă o imagine sugestivă cu viitorul model, în care este dezvăluită și data lansării: 30 august.

Această zi a fost aleasă pentru a coincide cu weekend-ul Marelui Premiu de Formula 1 al Italiei, care va avea loc la Monza. Deși nu au fost dezvăluite mai multe informații despre noul model, presa speculează faptul că viitorul supercar ar putea fi botezat 6C. Mai mult, acesta ar urma să fie inspirat de către vechiul T33 Stradale din anii '60, iar sub capotă ar putea avea un motor V6.

Despre noul supercar Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato a precizat că: „Acest proiect este un vis devenit realitate, inspirat de o echipă ambițioasă care a vrut să obțină ceva unic.”

Așa cum spuneam, viitorul supercar Alfa Romeo va fi dezvăluit oficial în 30 august.

via Alfa Romeo

Comentarii (2)

  • Octavian
    Wow ! Sigur va fii editie limitata dar tot WOW . Si este clar ca va fii V6 având in vedere ca se va numi 6C , din primul trader mi-am dat seama . Respect Alfa Romeo
    3 2
  • Eu zic ca trebuie anulată ideea de super car (si nu-i sarcasm), dacă de la o electrică se scoate relativ ușor 600 CP si un super car “clasic” nu este o masina de mers in concediu, deci autonomia nu este o problema… teoretic nimeni nu ar mai trebui sa-si cumpere masini cu motoare clasice. Pur si simplu nu are sens... nu-i așa colegii obsedați/spălați???
    Or fi tâmpiți toți?, sau celor “educați” si bogați nu le pasa de planeta… așa cum vreți voi sa legați de utilizarea electricelor cu salvarea plantei.
    Va spun “exact” ce se va întâmpla după ce sa presupuneam ca vom avea doar electrice.
    Poi.. sa vezi ca de fapt încălzirea globală vine de la faptul ca lumea merge in concediu si hotelurile fac prăpăd: all inclusiv, prosoape peste tot etc…închidem toate hotelurile! este doar un exemplu!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru