Supercar alfa romeo

Vineri, 01 Septembrie 2023 | General

Alfa Romeo: majoritatea clienților noului supercar 33 Stradale au ales motorul V6

Alfa Romeo spune că cei mai mulți dintre viitorii posesori ai noului supercar 33 Stradale au ales motorul V6. Noul model, care va fi produs în 33 de exemplare, este deja sold-out, iar Alfa Romeo oferă și o versiune electrică.
Miercuri, 30 August 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noua Alfa Romeo 33 Stradale este primul supercar electric al mărcii

Alfa Romeo a prezentat oficial noul său supercar, botezat 33 Stradale. Noul model este un omagiu adus mașinii originale cu același nume din anii ’60, iar supercar-ul italian este disponibil în versiuni cu motor V6 sau cu propulsor electric.
Marti, 29 August 2023 | Modele noi

Ultima imagine teaser cu noul supercar Alfa Romeo înainte de lansare

Alfa Romeo a publicat o ultimă imagine sugestivă nouă cu viitorul său supercar. Imaginea relevă puțin din exteriorul viitorului model de performanță, care urmează să fie lansat în scurt timp.
Luni, 31 Iulie 2023 | Modele noi

O nouă imagine cu viitorul supercar Alfa Romeo. Debut în 30 august

Constructorul italian de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul supercar. Deși, oficial, nu are un nume, știm că va debuta în data de 30 august.
Marti, 25 Iulie 2023 | Modele noi

Alfa Romeo dezvăluie numele viitorului său supercar: preț de 1 milion de euro

Alfa Romeo a dezvăluit numele viitorului său supercar, care va fi prezentat la finalul lunii august. Noul model, botezat 33, va avea un motor V6, iar fiecare exemplar va costa peste 1 milion de euro.
Marti, 04 Iulie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Alfa Romeo confirmă lansarea unui nou supercar

Alfa Romeo a anunțat oficial data lansării viitorului său model de înaltă performanță. Noul supercar al mărcii italiene va fi dezvăluit în 30 august, în cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Italiei.
Joi, 28 Iulie 2022 | Modele noi

Alfa Romeo pregătește un supercar cu motor V6. Ar putea fi lansat în 2025

Potrivit unor informații recente, Alfa Romeo lucrează la un nou model care să reprezinte etalonul mărcii. Acesta va fi un supercar cu un motor amplasat central și preluat de la modelul Giulia GTA. Un concept al viitorului model ar urma să fie prezentat în 2023, iar versiunea de serie va fi produsă în serie limitată în 2025.

Tag-uri similare

Alfa Romeo, supercar, 2025, supercar alfa romeo, motor v6, alfa romeo pregateste un supercar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru