O nouă imagine cu viitorul supercar Alfa Romeo. Debut în 30 august

de Alexandru Monenciu
Luni, 31.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul supercar. Deși, oficial, nu are un nume, știm că va debuta în data de 30 august.

Nu mai este niciun secret că Alfa Romeo pregătește lansarea unui nou supercar. Deși italienii nu au oferit prea multe detalii, se presupune că numele acestui model ar putea fi 6C sau 33 (pentru că designul ar fi inspirat de 33 Stradale).

Până să aflăm numele viitorului supercar Alfa Romeo, constructorul italian publică acum o nouă imagine teaser cu ceea ce pare a fi volanul.

Potrivit zvonurilor, acest supercar misterios ar urma să împartă foarte multe componente cu Maserati MC20. Nu este foarte clar dacă cele două modele vor împărți și motorul V6 Nettuno, de 3.0 litri, twin-turbo al acestuia din urmă.

Unele voci susțin că sub capotă s-ar putea regăsi unitatea V6 de 2.9 litri, a lui Giulia Quadrifoglio, alții vorbesc chiar și despre un sistem hibrid de circa 800 de cai putere.

Tot la nivel speculativ, viitorul supercar Alfa Romeo ar urma să fie replicat în doar 33 de exemplare. Toate ar fi fost deja vândute, chiar dacă prețul ar depăși pragul de 1 milion de euro.

Ce știm concret este că debutul este programat pentru data de 30 august.

via Alfa Romeo

Comentarii (1)

  • schumi
    Zagato ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru