Alfa Romeo dezvăluie numele viitorului său supercar: preț de 1 milion de euro

de Tiberiu Safta
Marti, 25.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a dezvăluit numele viitorului său supercar, care va fi prezentat la finalul lunii august. Noul model, botezat 33, va avea un motor V6, iar fiecare exemplar va costa peste 1 milion de euro.

Constructorul italian este pe cale să lanseze cel mai anticipat model al său din ultimii ani. Este vorba despre un nou supercar, considerat a fi succesorul direct al vechiului 8C Competizione, produs între 2007 și 2010. Noul model urmează să fie prezentat publicului larg în 30 august.

Până atunci, tocmai au apărut informații noi despre viitorul model de performanță. Potrivit publicației Autocar, noul model va fi botezat Alfa Romeo 33, un nume care omagiază modelul 33 Stradale din 1967. Aceeași publicație precizează că numele noului model reprezintă și numărul total de exemplare. Astfel, viitorul supercar Alfa Romeo va fi produs în doar 33 de exemplare, iar fiecare va costa peste 1 milion de euro.

Alături de acestea, noul model va avea o viteză maximă de 333 de km/h. Este de așteptat ca noul model de performanță să beneficieze de un derivat al motorului V6 de 2.9 litri bi-turbo, prezent pe Giulia Quadrifoglio.

Noul Alfa Romeo 33 va fi dezvăluit oficial în 30 august.

via Autocar

Comentarii (2)

  • "preț de 1 milion de euro"? Asta e numele viitorului supercar de la Alfa Romeo?
    7 0
  • Calfa Pomelo
    Musai tre s-o facă într-un milion de exemplare și fiecare să coste 33 milioane euri. Dacă tot mor, măcar s-o facă cu nădejdea la ”haur”
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru