Ultima imagine teaser cu noul supercar Alfa Romeo înainte de lansare

de Tiberiu Safta
Marti, 29.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a publicat o ultimă imagine sugestivă nouă cu viitorul său supercar. Imaginea relevă puțin din exteriorul viitorului model de performanță, care urmează să fie lansat în scurt timp.

A mai rămas doar o zi până când vom face cunoștință cu noul supercar Alfa Romeo. Potrivit zvonurilor, noul model ar urma să fie botezat 33 sau 6C și ar putea să împărtășească platforma sa cu Maserati MC20. Cu mai puțin de 24 de ore până la mult așteptata lansare, Alfa Romeo ne oferă ultima imaginie sugestivă cu viitorul model exotic.

Aceasta relevă puțin din exteriorul noului model, cel mai probabil fiind partea din spate. Aici putem vedea 4 lumini roșii rotunde amplasate în formă de romb și ar putea fi chiar stopurile noului model. O observație interesantă este faptul că aceste lumini sunt încorporate într-o grilă triunghiulară, iar aici putem vedea și două nuanțe contrastante de roșu și de gri închis care se întâlnesc la mijloc.

Din informațiile neoficiale de până acum, noul supercar Alfa Romeo ar urma să fie propulsat de un motor hibrid, alcătuit dintr-un motor V6 de 3.0 litri bi-turbo, cuplat la o unitate electrică. Estimările spun că acest propulsor ar urma să dezvolte circa 800 de cai putere.

Toate detaliile despre noul supercar Alfa Romeo le vom afla în mai puțin de 24 de ore din acest moment.

Lansarea oficială va avea loc în cadrul Muzeului Alfa Romeo din Arese, Italia.

via Alfa Romeo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru