BMW și McLaren ar putea dezvolta împreună un supercar și un crossover. Ambele vor fi electrice

de Tiberiu Safta
Luni, 18.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unor zvonuri, BMW și McLaren ar putea dezvolta, în viitorul apropiat, un supercar electric și un crossover electric. Viitoarele mașini vor fi bazate pe o platformă comună și vor fi lansate în a doua jumătate a deceniului.

Recent, au apărut unele zvonuri în presă că BMW și McLaren vor colabora în dezvoltarea unor viitoare mașini electrice. Mai exact, cele două companii vor dezvolta un supercar electric, precum și un crossover electric. Aceste modele vor concura cu viitoare astfel de modele electrice de la Audi și Mercedes-Benz.

Potrivit publicației Car Magazine, BMW va lansa un crossover electric de performanță, care va reprezenta etalonul mărcii bavareze în viitor. Între timp, McLaren va dezvolta un supercar electric alături de BMW, care va avea 4 motoare electrice și va avea un propulsor care va dezvolta 1088 de cai putere. Ambele mașini vor avea o platformă comună, confecționată din fibră de carbon.

Viitorul crossover BMW ar putea fi amplasat între Seria 8 Gran Coupe și un SUV tradițional. Nu se știe dacă crossover-ul BMW va prelua motoarele electrice de la McLaren.

Cele două modele ar putea fi lansate între 2026 și 2028.

via Car Magazine

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru