Crossover

Miercuri, 17 Aprilie | Modele noi

PREMIERĂ: Am văzut pe viu noul Nissan Qashqai. 5 lucruri esențiale

Automarket a făcut o vizită în secret în Orașul Luminilor, Paris, pentru a face cunoștință cu noul Nissan Qashqai facelift. Ți-am pregătit 5 lucruri esențiale, dar și un video despre noul Nissan Qashqai facelift.
Luni, 19 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Kia va extinde gama sa de modele electrice cu o mașină de oraș și un crossover compact

Kia a anunțat că va extinde gama sa de modele electrice cu mai multe modele importante în următorii 4 ani. Printre modele se vor afla și o mașină de oraș nouă, precum și un crossover compact.
Marti, 28 Februarie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu Fisker Pear, un crossover electric de 28.000 de euro

Americanii de la Fisker au publicat imagini noi cu noul model electric Pear. Crossover-ul promite o autonomie de aproape 500 de kilometri, iar prețul său de pornire va fi undeva la 28.000 de euro.
Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Concepte

Conceptul Mitsubishi XFC anunță un nou crossover. Va debuta în 2023

Mitsubishi a publicat primele informații și imagini cu noul concept XFC. Acesta anunță un nou crossover pentru țările din Asia de Sud-Est, iar debutul este programat pentru anul viitor.
Vineri, 29 Iulie 2022 | Modele noi

Chevrolet Seeker este un crossover proaspăt lansat în China

Chevrolet a lansat noul crossover Seeker în China. Acesta este disponibil cu un motor de 1.5 litri Ecotec care îi permite să atingă o viteză maximă de 205 km/h.
Luni, 18 Iulie 2022 | General

BMW și McLaren ar putea dezvolta împreună un supercar și un crossover. Ambele vor fi electrice

Potrivit unor zvonuri, BMW și McLaren ar putea dezvolta, în viitorul apropiat, un supercar electric și un crossover electric. Viitoarele mașini vor fi bazate pe o platformă comună și vor fi lansate în a doua jumătate a deceniului.
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Industrie

Volvo pregătește un nou crossover electric. Va fi plasat între XC60 și XC90

Potrivit publicației americane Automotive News, Volvo va lansa un model electric nou în 2025, care va fi plasat între SUV-urile XC60 și XC90. Viitorul crossover ar putea fi fabricat în SUA, la uzina Volvo din Carolina de Sud.
Marti, 19 Octombrie 2021 | Industrie

Nissan Leaf se transformă în crossover. Schimbarea va avea loc în 2025

Potrivit șefului Nissan Europa, viitorul Nissan Leaf va fi un crossover cu zero emisii. Schimbarea este programată să aibă loc în 2025.
Marti, 05 Octombrie 2021 | Modele noi

Toyota: Conceptul Aygo X prologue va da naștere unui crossver compact. Prezentare în noiembrie 2021

Constructorul japonez de automobile a confirmat un nou crossover urban, de segment A, bazat pe conceptul Aygo X Prologue. Noul model va fi produs în Europa și urmează să fie prezentat în luna noiembrie a acestui an.
Vineri, 17 Septembrie 2021 | Tehnologie

Recunoaștere facială pentru deschiderea portierelor, o revoluție introdusă de Genesis GV60

Genesis a anunțat că viitorul crossover electric GV60 va avea tehnologie de recunoaștere facială pentru deschiderea portierelor. Totodată, pornirea mașinii se va face cu ajutorul amprentei.
Joi, 18 Martie 2021 | Modele noi

Volkswagen va lansa crossoverul sud-american Nivus și în Europa, până la sfârșitul anului

Volkswagen Nivus, un crossover subcompact creat pentru piețele din Mexic și America de Sud, va fi adus și în Europa. Nivus va debuta pe piața europeană la sfârșit de 2021.
Joi, 13 Decembrie 2018 | Industrie

Volkswagen vrea ca T-Cross să devină prima opțiune pentru clienții tineri care caută un crossover: “Este ideal pentru stilul de viață din oraș”

Volkswagen vrea ca noul model T-Cross să fie prima opțiune pentru clienții tineri care sunt în căutarea unui crossover. Nemții mizează pe “combinația dintre un interior spațios și un preț accesibil”.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 Mai 2018 | Modele noi

Noi detalii despre proiectul Ford Mach 1: crossover 100% electric cu tracțiune față, platformă comună cu noul Focus și lansare așteptată în 2019

Proiectul Mach 1 al celor de la Ford presupune lansarea unui crossover 100% electric, primul pentru americani. Noul model va avea tracțiune față, platformă comună cu noul Ford Focus, iar dezvăluirea sa este așteptată anul viitor.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | Industrie

Aston Martin lucrează la finalizarea fabricii unde va fi produs SUV-ul DBX: primele prototipuri vor fi gata până la sfârșitul anului

Aston Martin se pregătește să termine lucrările de construcție la fabrica sa din Țara Galilor, acolo unde va fi produs primul lor SUV. Crossoverul DBX va avea primele prototipuri până la sfârșitul acestui an.
Sambata, 23 Aprilie 2016 | Modele noi

X-Trail cu de toate: opționalele devin standard pe Style Edition, cea mai complexă versiune de echipare a crossover-ului japonez

Nissan X-Trail Style Edition oferă câteva adăugiri estetice subtile și o gamă largă de echipamente care în mod normal sunt pe lista de opționale a crossoverului japonez.
Luni, 07 Septembrie 2015 | Modele noi

A doua generație BMW X1 primește o serie de motorizări noi cu trei cilindri

BMW va introduce o serie de motoare noi pentru cel mai mic crossover din gama sa: X1. Trei noi propulsoare vor fi introduse, atât benzină, cât și diesel.
Sambata, 11 Iulie 2015 | Modele noi

Renault plănuiește lansarea unui nou model crossover mai mic decât actualul Captur

Renault are în plan lansarea unui crossover mai mic decât actualul model Captur. Acesta ar putea avea doar 3.9 metri lungime și va ținti către clienții de modele citadine.
Miercuri, 15 Aprilie 2015 | Industrie

Analiştii auto: "Segmentul SUV-urilor cu tracţiune integrală va creşte cu 2% pe an până în 2020"

Furnizorii de sisteme de tracţiune integrală vor beneficia de vânzările crescute ale SUV-urilor şi crossoverelor 4x4 cel puţin până la sfârşitul acestui deceniu, spun analiştii din industria auto.
Joi, 12 Februarie 2015 | General

Cele mai vândute SUV-uri mici şi compacte din Europa: Nissan Qashqai şi Renault Captur domină clasamentele

SUV-urile compacte şi mici de volum sunt în vogă în Europa. Analizăm astăzi clasamentul vânzărilor acestor modele pe piaţa europeană şi vedem care sunt cele mai vândute maşini de pe Continent.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Feature

ANALIZĂ: Ce SUV diesel poți cumpăra cu 20.000 euro?

Dacă eşti în căutarea unui SUV de buget care să consume puţin, Automarket încearcă să afle ce SUV sau crossover cu motor diesel putem achiziționa pentru suma maximă de 20.000 euro.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Dacia, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru