Crossover

Marti, 25 Noiembrie 2014 | Modele noi

Ssangyong Tivoli: numele viitorului rival coreean al lui Nissan Juke

Ssangyong a anunțat că modelul cu care va ataca segmentul SUV-urilor mici, se va numi Tivoli. Crossover-ul va debuta anul viitor și va încerca să fure din clienții lui Nissan Juke.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Renault Espace își schimbă complet profilul și devine un crossover de familie

Noul Espace este una dintre premierele importante aduse de Renault la Salonul Auto de la Paris. Modificat din monovolum în crossover, Espace devine modelul-reper al calității în gama Renault.
Miercuri, 06 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Opel Adam Rocks, conceptul unui crossover mini al germanilor, debutează la Geneva

Opel a anunţat astăzi lansarea la Geneva a unui crossover de segment mini. Acesta va veni în versiune concept, este bazat pe modelul Adam şi se numeşte Adam Rocks.
Luni, 04 Februarie 2013 | Modele noi

Jaguar: "Crossoverele şi SUV-urile nu sunt o prioritate pentru noi"

Englezii de la Jaguar spun că nu sunt interesaţi de producţia unui SUV sau a unui crossover, contrar unor zvonuri apărute săptămâna trecută.
Marti, 17 Iulie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz confirmă crossoverul bazat pe platforma lui A-Klasse

Reprezentanţii Mercedes-Benz au confirmat intenţiile de a construi un crossover pe platforma MFA a lui A-Klasse şi B-Klasse. Modelul va debuta în 2015 şi va fi construit la uzina din Rastatt, Germania.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Subaru XV - noul crossover japonez

Vedeta standului Subaru de la Salonul Auto de la Frankfurt este crossoverul XV. După ce a fost prezentat sub forma unui teaser, japonezii ne-au arătat astăzi pozele oficiale.
Marti, 14 Iunie 2011 | Modele noi

Mazda CX-5 debutează în primăvara lui 2012 cu motorizări SkyActiv

Mazda va lansa în 2012 noul său crossover, care va debuta alături de o nouă platformă modulară SkyActiv, utilizabilă pentru toate modelele cuprinse între Mazda3 şi CX-7.
Miercuri, 06 Aprilie 2011 | Concepte

Primele schiţe ale conceptului Peugeot care debutează la Shanghai

Centrul de cercetare şi dezvoltare Citroen din China a realizat conceptul unui crossover de la Peugeot. Modelul debutează la Salonul Auto de la Shanghai, pe 19 august.
Luni, 18 Octombrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Saab a prezentat noul 9-4X

Suedezii de la Saab au prezentat galeria foto oficială a noului lor crossover, 9-4X, model care va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles din această toamnă.
Sambata, 09 Octombrie 2010 | General

Renault va dezvolta un nou crossover compact

Patrick Pelata, directorul Renault, a dezăluit în cadrul unui interviu acordat publicaţiei germane Automobilewoche că producătorul francez doreşte să dezvolte un nou crossover compact.
Sambata, 10 Iulie 2010 | Economic

Nissan a înregistrat 11.000 de comenzi pentru Juke

La doar o lună de la lansarea pe piaţa din Japonia, Nissan Juke se bucură de un număr mare de admiratori. Până în prezent constructorul nipon a înregistrat 11.000 de comenzi pentru crossoverul compact.
Vineri, 28 Mai 2010 | Modele noi

Cadillac a confirmat dezvoltarea unui crossover cu şapte locuri

Cadillac a confirmat faptul cp va construi un crossover cu şapte locuri bazat pe platforma lui Chevrolet Traverse şi Buick Enclave.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Martie 2010 | GENEVA 2010

Nissan Juke a pasit pe scena de la Geneva

Nissan a prezentat la Geneva noul crossover compact Juke. Acesta se distinge printr-un design inedit, iar niponii spera sa devina un model iubit in Europa.
Marti, 19 Ianuarie 2010 | Modele noi

Primele imagini ale lui Mini Countryman

Iata primele imagini oficiale ale noului Mini R60, intitulat Countryman. Modelul este primul crossover al marcii britanice si beneficiaza de tractiune integrala si de un design deosebit.
Joi, 29 Octombrie 2009 | Motorsport

Mini Crossover intra in campionatul WRC alaturi de Prodrive

Mini este cu un pas mai aproape de debutul din WRC din 2011 odata cu posibilitatea colaborarii cu cei de la Prodrive, care nu a fost nici confirmata, nici infirmata de inginerii britanici de la Prodrive.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Concepte

Hyundai continua ofensiva: ix-Metro, un viitor crossover mic

Hyundai va aduce la Frankfurt un nou concept, botezat ix-Metro, care ar urma sa dea nastere peste doi ani unui crossover de talie mica.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Primul spot publicitar pentru Skoda Yeti

Skoda a publicat primul spot publicitar al modelului Yeti pe piata din Germania. Primul crossover compact din istoria cehilor a fost lansat in primavara la Geneva.
Vineri, 28 August 2009 | Modele noi

Crossover-ul Mini Countryman nu va debuta la Frankfurt

Surse din interiorul Mini au anuntat oficial ca lansarea primului crossover din istoria constructorului britanic, Countryman, va fi amanata pentru inceputul lui 2010.
Miercuri, 12 August 2009 | Video

VIDEO: Prima reclama pentru noul BMW X1

BMW a gandit un spot dinamic si plin de viata pentru noul sau crossover X1. Modelul bavarezilor este prezentat in diverse ipostaze pentru a ilustra adaptabilitatea sa la conditii variate.
Duminica, 26 Iulie 2009 | Modele noi

Velozzi dezvaluie crossover-ul Solo

Americanii de la Velozzi au aratat o imagine cu viitorul model denumit Solo. Crossover-ul va fi o masina ecologica si se va baza pe tehnologia multi-carburant.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Dacia, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru