Nissan a înregistrat 11.000 de comenzi pentru Juke

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 10.07.2010
La doar o lună de la lansarea pe piaţa din Japonia, Nissan Juke se bucură de un număr mare de admiratori. Până în prezent constructorul nipon a înregistrat 11.000 de comenzi pentru crossoverul compact.

Constructorul Nissan a anunţat că proaspătul model lansat Juke se bucură de un mare succes pe piaţa locală. La doar o lună de la lansarea noului crossover compact, Nissan a înregistrat în Japonia aproximativ 11.000 de comenzi, de opt ori mai mult decât target-ul lunar al niponilor.

"Prin intermediul lui Juke, Nissan a pătruns în zona crossoverelor compacte. El combină agilitatea unui model sport cu siguraţa oferită de un SUV. Nissan Juke a atras o gamă largă de clienţi mulţumită performanţelor de mediu şi preţului accesibil", a declarat un oficial Nissan.

Din cele 11.000 de exemplare comandate până acum, 29 de procente vor veni în culoarea Radiant Red, iar 59% vor avea un interior într-o nuanţă roşie. Majoritatea comenzilor pentru Nissan Juke au venit din partea bărbaţilor, iar 44 de procente din cele 11.000 de exemplare au fost comandate de persoane cu vârsta de peste 50 de ani.

Via | Nissan

Comentarii (6)

  • Jokw
    Numai Japonezii puteau crea si cumpara asa uratenie de masina... Asta e parerea mea
    8 27
  • nissan "puke"
    pacat de ce e sub caroserie!
    5 20
  • semtex
    Nissan Juke
    daca are forme clasice atunci sigur seamana cu o alta masina; daca are un design original si avangardist nu e bine nici atunci... dar astia-s carcotasii din Romania... macar sa aveti voi bani s-o cumparati...
    20 0
  • Trebuiau sa-i schimbe numele din Juke in JOKE pentru ca o masina adevarata nu poate arata in halul asta.Pana si SSangyong- urile suntmai frumoase....rusine Nissan
    2 18
  • Juke
    Daca au avut curajul sa incerce acest design indraznet, bravo lor. Nici interiorul nu este chiar rau, daca se si conduce bine, pe mine nu m-ar deranja sa vad masina asta in trafic. Nu spun ca mi-as cumpara asa ceva, dar masina asta pare sa spuna : o data-n viata, haideti sa incercam si acest stil ...
    Ceea ce poate fi distractiv, mai coloreaza peisajul auto intr-un fel nonconformist si neconventional. Probabil va intoarce capete pe strada, unele contrariate, altele amuzate, important este rezultatul, oamenii se vor uita o vreme la acest model. Fiecare priveste masina asta cum doreste, poate sa apara diferit in ochiul fiecaruia, dar o nota de veselie parca e prezenta in designul ei.
    16 0
  • fiat
    Imi aduce aminte de Fiat Multipla cand a aparut...
    Mie acum imi pare urata, dar poate o sa ma obisnuiesc cu ea, cine stie?!?!?
    4 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru