Juke

Joi, 15 Februarie | Modele noi

Noutăți pentru Nissan Juke: echipare nouă N-Sport și vopsea galbenă nouă

Nissan a pregătit o serie de noutăți importante pentru Juke. Printre acestea se numără noua echipare N-Sport, precum și o nuanță de galben, care revine după 5 ani.
Joi, 16 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Nissan: versiuni electrice pentru Qashqai, Juke și X-Trail

Nissan a anunțat că pregătește versiuni noi, electrice, pentru SUV-urile sale Qashqai, Juke și X-Trail. Primul dintre acestea va debuta în 2025 și va marca accelerarea tranziției către un viitor electric pentru constructorul japonez.
Marti, 01 Martie 2022 | Modele noi

Nissan Juke primește o nouă versiune cu propulsor hibrid: două motoare electrice și 143 de cai putere

Nissan a lansat o versiune cu motor hibrid pentru modelul Juke. Noua mașină dispune de două motoare electrice cuplate la o unitate convențională de 1.6 litri, care dezvoltă împreună 143 de cai putere. Nissan Juke Hybrid va fi disponibil în Europa din vara acestui an.
Marti, 23 Iunie 2020 | Industrie

Renault și Nissan, acuzate că au manipulat emisiile pentru 1.3 milioane de mașini în Marea Britanie: ar fi afectate modele precum Clio, Megane, Captur, Juke sau Qashqai

O firmă de avocatură acuză Renault și Nissan că ar fi manipulat emisiile pentru aproximativ 1.3 milioane de mașini din Marea Britanie, folosind dispozitive ilegale. Afectate ar fi modele precum Clio, Captur, Megane, Juke, Qashqai sau X-Trail, ce au fost produse între 2009 și 2018. Avocații spun că fiecare client are dreptul la despăgubiri de 5.000 de lire sterline. Nissan a respins toate acuzațiile.
Marti, 04 Februarie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Nissan Juke: SUV-ul de segment B pornește de la 17.200 de euro

Nissan a publicat lista de prețuri pentru noul Juke. SUV-ul producătorului nipon este disponibil doar cu motorul pe benzină de un litru cu 117 CP, iar prețul de pornire este de 17.200 de euro.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Modele noi

Nissan a prezentat noua generație Juke: SUV-ul nipon are un design nou, oferă mai mult spațiu la interior și integrează tehnologii moderne

Noua generație Nissan Juke are un design îmbunătățit, dimensiuni exterioare mai mari și un interior redesenat. Pentru moment, singura motorizare anunțată de japonezi este cea de un litru cu 117 CP.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi

Un teaser video nou cu viitoarea generație Nissan Juke: SUV-ul nipon va fi prezentat în 3 septembrie

Noua generație Nissan Juke va fi prezentată în 3 septembrie. SUV-ul nipon va avea "o identitate unică și un plus de personalitate". De asemenea, noul Juke va miza pe un ampatament mărit și va oferi mai mult spațiu la nivelul cabinei.
Marti, 20 August 2019 | Modele noi

Primele imagini camuflate cu noua generație Nissan Juke: SUV-ul subcompact va avea jante de 19 inch, ampatament mărit și sistem ProPilot

Nissan a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu noua generație Juke, care va avea un ampatament mărit, jante de 19 inch și sistem ProPilot. Prezentarea oficială va avea loc în 3 septembrie.
Duminica, 28 Iulie 2019 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu viitorul Nissan Juke: niponii scot în evidență profilul noului SUV

Nissan a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea generație Juke. SUV-ul producătorului nipon va fi prezentat în 3 septembrie.
Luni, 10 Decembrie 2018 | Modele noi

Noua generație Nissan Juke, așteptată în vara lui 2019: viitorul model va avea motoare noi și o versiune hibridă

Nissan va lansa noua generație Juke în vara anului viitor, iar noul model este așteptat să primească noi motorizări, dar și o versiune hibridă cu range-extender.
Marti, 28 August 2018 | Modele noi

Noua generație Nissan Juke va fi lansată în 2019 cu o schimbare radicală de design: “Nu va arăta prea mult ca modelul actual”

Nissan va lansa anul viitor a doua generație pentru SUV-ul Juke, urmând ca noua mașină să aibă un design radical schimbat, dar să păstreze aceeași notă de îndrăzneală și nonconformism.
Marti, 17 Iulie 2018 | Industrie

Sărbătoare la Nissan: japonezii au produs exemplarul Juke cu numărul 1.000.000 la fabrica din Sunderland

Nissan a anunțat că a produs un milion de exemplare ale SUV-ului Juke la fabrica sa din Sunderland, la 8 ani de la apariția pe piață a acestui model.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Modele noi

Detalii despre noua generație Nissan Juke: design inspirat de Qashqai facelift, arhitectura noului Micra și sistem de propulsie plug-in hybrid

Noua generație Nissan Juke debutează în 2018. Japonezii promit un design inspirat de Qashqai facelift și tehnologii moderne. Zvonurile spun că vom vedea și o versiune plug-in hybrid.
Marti, 03 Mai 2016 | Modele noi

Înghesuit între Juke și Qashqai: acesta este Nissan Kicks, cel mai nou crossover al mărcii nipone

Nissan a găsit spațiu între Juke și Qashqai pentru a dezvolta un crossover inedit. Noul Nissan Kicks preia o parte dintre liniile convenționale ale lui Qashqai, dar vine cu factorul cool prezent pe Juke.
Joi, 05 Noiembrie 2015 | General

Nissan aniversează cinci ani de Juke: doar japonezii ar putea sărbători cu origami

Nissan a decis să sărbătorească cinci ani de la lansarea lui Juke apelând la o tehnică japoneză cu o istorie de 2.000 de ani: origami. La fel ca Juke, macheta din hârtie a mașinii a fost făcută în Regatul Unit.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Feature

10 lucruri pe care nu le ştiai despre Nissan Juke, Qashqai şi X-Trail

Când faci un Juke de 600 de cai putere, când pui un urs pe plafon ca să-i testezi limitele şi când faci de 60 de ori înconjurul Pământului doar ca să fii sigur că suspensiile sunt ok, e clar că vorbim de o treabă cât se poate de serioasă. Avem 10 motive pentru care Nissan reuşeşte să fie o marcă a crossoverelor.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Nissan Gripz Concept anunță liniile viitoarei generații Juke

Dacă unul dintre semnele de întrebare pe care le aveați legate de mașinile viitorul era "Cum va arăta viitorul Juke?", avem astăzi un răspuns destul de elocvent: Nissan Gripz Concept demonstrează în ce direcție va merge al doilea Juke atunci când va fi lansat.
Joi, 10 Aprilie 2014 | Modele noi

Infiniti va prezenta un crossover bazat pe Nissan Juke

Infiniti va expune la Salonul Auto de la Beijing un exponat bazat pe platforma lui Nissan Juke. Modelul va primi o versiune de serie, care ar putea să fie comercializată doar pe piaţa din China.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Nissan Juke facelift primeşte un nou motor şi modificări minore de design

Nissan a prezentat oficial imaginiile cu noul Juke facelift. Crossover-ul cu un design trăsnit primeşte un nou propulsor, dar modificările de design sunt minore.
Luni, 03 Martie 2014 | GENEVA 2014

Nissan Juke facelift - mai multe imagini teaser

Nissan aduce la Geneva un facelift pentru modelul Juke. Pentru a ne menţine în priză, Nissan a publicat şi o serie de imagini teaser cu Juke facelift.

Tag-uri similare

Nissan, Nissan Juke, Juke
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru