Juke

Marti, 21 Mai 2013 | Intern

Preţuri Renault Captur în România: de la 12.600 euro

Renault Captur, cel mai mic SUV din gama Renault a sosit oficial în România. Preţurile pornesc de la 12.600 euro, iar începând cu 23 mai noul model este prezent în toate showroom-urile Renault.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

REPORTAJ GENEVA LIVE: Standul Nissan subliniază reinventarea modelului Note

Nissan a dovedit în ultima vreme că poate să atace diferit piața europeană și să aibă succes. A renunțat la categorisirea clară a segmentelor și a îndrăznit prin modele precum Qashqai şi Juke. Acum este rândul reinventatului Note să dovedească ce poate.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: Evoluţia Nismo - divizia pentru performanţă Nissan

Nismo este pentru Nissan ceea ce este AMG pentru Mercedes-Benz sau divizia M pentru BMW. Este laboratorul unde se pregătesc cele mai perfomante Nissan-uri pentru stradă şi circuit. Şi pentru că Nismo vine oficial în Europa, facem o incursiune în povestea acestei divizii Nissan.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Modele noi

Renault Captur, primele schiţe oficiale ale modelului de serie

Primele schiţe ale versiunii de serie a lui Renault Captur au fost publicate pe internet. Modelul prezintă un aspect estetic mai "cuminte" decât cel al ceonceptului.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Modele noi

Nissan lansează un program de personalizare pentru Juke

Nissan a anunţat disponibilitatea comandării a trei pachete de personalizare pentru Juke. Acestea sunt concentrate pe exterior, dar vor include elemente interioare în următoarele luni.
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | Modele noi

Nissan Juke-R, primul exemplar de serie a fost vândut

Nissan a reuşit să vândă primul exemplar de serie al modelului Juke-R pentru un preţ de 500.000 euro. Versiunea de serie are 545 CP şi un design uşor modificat.
Joi, 19 Iulie 2012 | Autoipoteze

Nissan pregăteşte un model sport bazat pe platforma lui Juke

Nissan lucrează la un model sport bazat pe platforma lui Juke. Proiectul este denumit Mini-Z şi se va lupta cu Toyota GT-86 şi Subaru BRZ, totul cu un motor 1.6 turbo de 190 CP.
Joi, 03 Mai 2012 | Modele noi

Nissan Juke-R a fost confirmat pentru producţie

Nissan va construi o serie limitată de Juke-R. Până acum, trei clienţi au plasat comenzi ferme pentru cel mai puternic crossover din lume. Versiunea de serie a lui Juke-R va prelua mecanica generaţiei 2012 a lui GT-R.
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | Modele noi

Nissan confirmă: Juke-R accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde

Oficialii Nissan au confirmat specificaţiile tehnice ale lui Juke-R, proiectul lor special. Modelul are nevoie de 3.7 secunde să accelereze de la 0 la 100 km/h şi poate să atingă 257 km/h.
Vineri, 09 Decembrie 2011 | Concepte

GALERIE FOTO: Nissan Juke R, versiunea de 485 de cai a crossover-ului nipon

Conceptul Juke R, construit pe şasiul lui GT-R, apare în sfârşit în fotografii oficiale.
Marti, 29 Noiembrie 2011 | Modele noi

Nissan Juke a primit pachetul Nismo

Echipa Nismo i-a oferit lui Juke un pachet de accesorii. Modelul rezultat a fost expus la Salonul Auto de la Tokyo. Pentru moment, accesoriile nu sunt oferite spre vânzare.
Vineri, 07 Octombrie 2011 | Industrie

Nissan a atins cea mai mare cotă de piaţă în Europa din istoria sa

Nissan a fost cea mai bine vândută marcă asiatică în Europa în septembrie 2011. Constructorul a realizat şi cea mai bună lună pe această piaţă de la debut.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 Iulie 2011 | Intern

România: Vânzările Nissan s-au dublat în primul semestru al lui 2011

Nissan şi-a dublat vânzările în România în primele şase luni ale lui 2011, reuşind să comercializeze 1.048 unităţi. Cele mai populare modele au fost Qashqai, Juke şi Navara.
Luni, 06 Iunie 2011 | Tuning

Un tuner din Japonia a creat un pachet pentru Nissan Juke

Pentru cei nemulţumiţi de aspectul lui Nissan Juke, o companie japoneză a dezvoltat deja un pachet de modificări estetice. Acesta este completat de un kit de suspensie şi un sistem de frânare de performanţă.
Joi, 19 Mai 2011 | General

Respect pentru client: Nissan SUA despăgubeşte clienţii pentru o eroare în broşura de prezentare

Pentru că volumul rezervorului lui Juke 4x4 era anunţat în broşură cu 5 litri mai mare decât e de fapt, Nissan SUA le dă clienţilor 400 de dolari înapoi.
Marti, 26 Aprilie 2011 | Modele noi

Renault va avea "Juke"-ul său, derivat din conceptul Captur

Renault Captur, prototipul prezentat de francezi la ultima ediţie a Salonului de la Geneva, va sta la baza a două modele crossover de oraş.
Miercuri, 23 Februarie 2011 | Siguranta

EuroNCAP a testat şapte modele noi - iată rezultatele!

Belgienii de la EuroNCAP au prezentat astăzi rezultatele testelor de siguranţă pentru şapte modele noi. Noutatea o reprezintă testarea primelor vehicule electrice de serie oferite în Europa.
Marti, 22 Februarie 2011 | Modele noi

Renault vrea să mărească gama Clio cu un crossover 4x4

Renault Captur ar putea avea o versiune de serie care va fi integrată în gama Clio, informază cei de la AutomotiveNews. Mai mult decât atât, aceasta va beneficia şi de un sistem de tracţiune integrală.
Marti, 08 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Infiniti a prezentat primul teaser al conceptului compact care va debuta la Geneva

Japonezii de la Infiniti vor prezenta un concept pe nume Etheria la Salonul Auto de la Geneva. Acesta este un crossover coupe de segment C care va fi apropiat de versiunea de producţie pe care o prefigurează.
Joi, 23 Decembrie 2010 | Modele noi

Nissan va prezenta nouă modele noi la Tokyo

Nissan va prezenta o serie de concepte la Salonul Auto de la Tokyo. Printre acestea se află o versiune mai agresivă a lui Leaf şi un Juke echipat cu un pachet de accesorii.

Tag-uri similare

Nissan, Nissan Juke, Juke
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru