Un tuner din Japonia a creat un pachet pentru Nissan Juke

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 06.06.2011
Pentru cei nemulţumiţi de aspectul lui Nissan Juke, o companie japoneză a dezvoltat deja un pachet de modificări estetice. Acesta este completat de un kit de suspensie şi un sistem de frânare de performanţă.

Japonezii de la Impal au dezvoltat un kit de tuning pentru Nissan Juke. Crossoverul a primit un pachet estetic, un kit de suspensie şi o unitate ECU reprogramată. Modificările de ordin estetic sunt evidente, iar efectul acestora asupra lui Juke este interesant. Printre modificări, cei de la Impac l-au echipat pe Juke cu jante de 19 inch şi anvelope de 245/40. Garda la sol a crossoverului nipon a fost redusă graţie unei suspensii sport, iar motorul îşi face de cap graţie unui sistem de evacuare sport.

Pachetul de modificări estetice include un set de praguri laterale, un spoiler imens pentru hayon, o bară faţă modificată şi un set de ornamente pentru bosajele aripilor. Japonezii au prezentat pachetul lor de tuning în mai multe nuanţe, care de care mai trăznită, în ideea stimulării imaginaţiei clienţilor de Nissan Juke.

Preţul pachetului de tuning nu a fost dezvăluit, iar specificaţiile tehnice ale motoarelor modificate de Impal nu au fost nici ele prezentate. Lui Nissan Juke îi este oferit şi un sistem de frânare de performanţă, demn de modificările operate de această companie de tuning şi de dimensiunile exagerate ale spoilerului spate.

Via | Carscoop

Comentarii (7)

  • Pachet...
    El si asa arata ca un pachet...facut in graba :P

    Imi pare rau ca e frate-miu, da nush cu cine l-o facut mama :))
    6 28
  • carbomb
    brotacelul juke.....
    4 1
  • haios :) arata bine
    19 5
  • asa arata toate masinile dupa 5 beri
    4 10
  • Vasilica
    Puteam sa jur ca e tunata in Dambovita. Este superba mai ales spatele! Tuning de calitate
    3 8
  • minorii n-au voie sa bea... mamica ta stie ce faci?
    7 2
  • un tuner?
    acel tuner japonez nu e decat IMPUL (nu IMPAL); niste necunoscuti sau ce?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru