Noutăți pentru Nissan Juke: echipare nouă N-Sport și vopsea galbenă nouă

de Tiberiu Safta
Joi, 15.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a pregătit o serie de noutăți importante pentru Juke. Printre acestea se numără noua echipare N-Sport, precum și o nuanță de galben, care revine după 5 ani.

Actuala generație Nissan Juke a debutat în 2019. După 5 ani de producție, a venit momentul ca aceasta să primească o serie de îmbunătățiri importante. Printre ele se numără o echipare nouă, o paletă de culori extinsă, dar și noutăți mai mari în interior.

NOUA ECHIPARE N-SPORT

Cea mai mare noutate adusă pentru Nissan Juke este o nouă linie de echipare, N-Sport. Aceasta va exista acum alături de echipările Acenta, N-Connecta, N-Design și Tekna. Cu această linie de echipare nouă, Nissan Juke primește mai multe accente negre în zona aripilor, pragurilor și oglinzilor, precum și jante de 19 inch negre cu un design nou și un plafon negru.

Alături de noua echipare, Nissan Juke primește o paletă de culori extinsă. Acum sunt incluse o nuanță nouă de alb, o culoare neagră metalizată nouă, dar și o nuanță de galben, care a fost prezentă la prima generație a SUV-ului compact.

ECRANE MAI MARI ÎN HABITACLU

Noutăți importante se regăsesc și în habitaclu, acolo unde Juke primește ecrane mai mari atât pentru sistemul multimedia, cât și pentru instrumentarul digital.

Ambele ecrane au acum o diagonală de 12.3 inch. De asemenea, ecranul central este adus mai aproape de șofer cu 80 de milimetri.

Sistemul multimedia se bucură acum și de un asistent vocal îmbunătățit, precum și de conexiune wireless pentru Android Auto. Anterior, conexiunea wireless era disponibilă doar pentru Apple CarPlay.

Habitaclul conține acum mai multe accente galbene în zona bordului, precum și cusături galbene pentru scaune. Toate echipările primesc acum scaune noi, care promit să îmbunătățească nivelul de confort.

Mai mult, noul Juke primește acum un torpedou mai mare, o cotieră centrală redesenată, porturi USB-A și USB-C pentru ocupanții din față și din spate, precum și o tavă de încărcare wireless de la echiparea N-Connecta în sus.

De asemenea, toate echipările primesc acum frână de mână electronică. În cazul versiunii hibride, butoanele pentru modul electric și pentru rularea cu o singură pedală sunt repoziționate.

REZOLUȚIE MAI BUNĂ PENTRU CAMERA DE MARȘARIER

În standard, noul Nissan Juke primește acum un sistem de avertizare de părăsire a benzii.

Opțional pe echipările de bază și standard de la echiparea Tekna în sus este disponibil și un sistem de păstrare de urgență a mașinii în bandă.

Noul model mai primește și o cameră de marșarier cu rezoluție îmbunătățită, de la 0.3 la 1.3 megapixeli. Mai mult, camera de marșarier este acum standard pentru toate echipările. Opțional, există și sistemul Around-View Monitor. La final, o altă noutate este reprezentată de stopurile care clipesc în cazul opririlor bruște.

Motorizările lui Nissan Juke rămân neschimbate. Modelul este disponibil în versiuni cu motor de 1.0 litri cu 3 cilindri și 117 cai putere și cu motor hibrid 143 de cai putere. Nissan nu a anunțat prețurile noii versiuni îmbunătățite.

via Nissan

Comentarii (1)

  • Au englezii o vorba: e ca și cum ai da o scroafă cu ruj.
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru