Salonul Auto de la Geneva 2014

Nissan Juke facelift - mai multe imagini teaser

Publicat Luni, 03.03.2014
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 2
Nissan Juke facelift - mai multe imagini teaser - Poza 1
Nissan Juke facelift - mai multe imagini teaser - Poza 2
Nissan Juke facelift - mai multe imagini teaser - Poza 3
Nissan Juke facelift - mai multe imagini teaser - Poza 4
Nissan aduce la Geneva un facelift pentru modelul Juke. Pentru a ne menţine în priză, Nissan a publicat şi o serie de imagini teaser cu Juke facelift.

Nissan va prezenta la Salonul Auto de la Geneva un facelift pentru popularul crossover Juke. Micul SUV a fost şi este un succes pentru marca japoneză, dar a venit timpul pentru o restilizare optică pentru a ţine modelul proaspăt pentru încă câţiva ani. Pozele oficiale vor sosi cel mai probail mâine, dar până atunci Nissan a publicat o serie de imagini teaser cu noul model.

Din puţinele detalii care se pot vedea în imaginile teaser putem remarca o siluetă aproape identică, dar şi o serie de elemente noi sau modificate. Farurile par să fi suferit un upgrade important, în timp ce stopurile şi-au păstrat forma, jantele au elemente în două culori, iar plafonul este dominat de o trapă generoasă. 

Plafon cu trapă pentru Juke facelift.

Urmareste Automarket
În ceea ce priveşte partea tehnică, singurul lucru nou care este foarte probabil să fie confirmat mâine este folosirea propulsorului 1.2 turbo de 115 CP împrumutat de la fratele mai mare Nissan Qashqai.

Via autoplus.fr


Comentarii (2)

  • Dacia Plant
    Din ce vad acest facelift este asemanator cu trecerea de la 350Z la 370Z.
    1 0
  • Super! De abia astept sa-l vad!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru