Salonul Auto de la Geneva 2014

Nissan Juke facelift, anunţat de un teaser oficial

Publicat Miercuri, 26.02.2014
de Bogdan Mirică
Comenteaza 2
Nissan Juke facelift, anunţat de un teaser oficial - Poza 1
Nissan a publicat astăzi un teaser oficial pentru noul Juke facelift, model aşteptat să debuteze săptămâna viitoare cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Salonul Auto de la Geneva bate la uşă, iar asta începe să se simtă pe site-urile de presă ale constructorilor. Nissan a dezvăluit astăzi prima imagine de tip teaser a faceliftului pregătit pentru Juke. Este, practic, confirmarea oficială a faptului că vom vedea modificări pentru SUV-ul de clasă mică, ajuns deja la jumătatea carierei.

Deşi teaserul nu dezvăluie mare lucru, Nissan ne asigură în comunicatul său că noul Juke va oferi motoare mai eficiente, un rafinament îmbunătăţit şi chiar un design cu şi mai mult impact. Nissan va continua seria teaserelor şi în zilele următoare, fiind planificate noi informaţii publicate prin intermediul reţelelor sociale.

Esential 115 cai putere ar urma să ofere motorul 1.2 DIG-T instalat pe Juke facelift.
O serie de imagini spion publicate în trecut anunţă modificări estetice importante, la nivelul spoilerelor şi al oglinzilor laterale, precum şi la nivelul grilei frontale.
Forma blocurilor optice faţă rămâne însă un mister.

Nici despre motorizări nu sunt foarte multe detalii, însă unitatea Renault de 1.6 litri 16 valve ar putea fi înlocuită de o motorizare mult mai eficientă, dezvoltată de Nissan şi oferită deja pe Note şi Micra. Este vorba despre motorul 1.2 DIG-T, cu o versiune de putere de 115 cai şi 190 de Nm.


Comentarii (2)

  • Ce motor de 1.6 16V de Renault are Juke ???? Mai verificati va rog!
    In afara de 1.5 DCI Juke nu are motoare Renault.
    7 1
  • @AM

    Sunt motoarele Aliantei Renault-Nissan. Ultimele motoare turbo pe benzina le regasesti atat la Renault, cat si la Nissan. Priveste 1.6 Turbo care-i atat pe Juke cat si pe Clio RS.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru