Salonul Auto de la Geneva 2014

GENEVA 2014 LIVE: Ferrari, Lamborghini şi Maserati s-au duelat în stil italian

Publicat Miercuri, 05.03.2014
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 0

Ferrari

Ferrari a adus la Geneva cel mai nou model din gama sa. Acesta este noul Ferrari California T, practic un facelift pentru modelul italian, dar şi un upgrade tehnic. California T este primul Ferrari care primeşte un motor turbo de la Ferrari F40 încoace. Motorizarea V8 twin-turbo din echiparea noului model are 3.855 centimetri cubi şi este cu 15% mai economică decât cea care îl echipează pe predecesorul său. Toate detaliile despre noul Ferrari California T sunt AICI. 

Lamborghini

Colegii din Sant'Agata Bolognese nu puteau rămâne mai prejos. Pentru ei, Geneva a fost un punct extrem de important, fiind primul contact al publicului cu noul Lamborghini Huracan. Este noul model "de bază" din gama producătorului italian de supercaruri înlocuind longevivul Gallardo. Toate detaliile despre noul Lamborghini Huracan pot fi citite AICI.

Maserati

Show-ul a fost însă acaparat de către cei de la Maserati. Cumva au reuşit să păstreze secretul până în prima zi de presă, iar surpriza a fost cu atât mai mai mare.

Maserati a adus la Geneva un spectaculos concept coupe numit Alfieri. Este un automobil inspirat din trecutul istoric al mărcii, dar care previzionează un viitor şi posibil înlocuitor pentru actualul model GranTurismo. Toate informaţiile despre Maserati Alfieri sunt AICI.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru