Salonul Auto de la Geneva 2014

GENEVA 2014 LIVE: Noutăţile din Coreea de Sud vin de la Kia, Hyundai şi SsangYong

Publicat Miercuri, 05.03.2014
de Sebastian Toma
Comenteaza 0

Coreenii de la Hyundai, Kia şi SsangYong au venit la Geneva cu modelele existente în gamă, alături de care au prezentat mai multe concepte cu design futurist. Printre cele mai interesante exponate sunt cele de la Hyundai şi Kia, cu toate că SsangYong XLV nu este deloc demodat. Cei de la Kia au adus conceptul GT4, un coupe atrăgător, în timp ce Hyundai l-a adus pe PassoCorto, omologul său la fel de atractiv. Pe partea de SUV-uri, Hyundai şi SsangYong au punctat cu două concepte interesante, Intrado şi XLV, în timp ce Kia a adus gama actuală.

KIA

Kia a venit la Salonul Auto de la Geneva cu prima maşina electrică de serie oferită cu o garanţie de 7 ani, Soul EV. Alături de aceasta, Kia a prezentat Optima Hybrid, conceptul GT4 Stinger şi gama sa actuală de modele. Ne-au atras atenţia două exponate, sub forma conceptelor GT4 şi a modelului de serie Soul EV. Nu ştim dacă GT4 Concept va ajunge să fie produs în serie, dar sperăm că Peter Schreyer n-a muncit degeaba la frumosul concept al mărcii.

HYUNDAI

Cei de la Hyundai au adus conceptul Intrado în standul lor, alături de versiunea europeană a noului Genesis sedan.

Conceptul Intrado prezintă viitorul estetic al SUV-urilor de la Hyundai, în timp ce Genesis vrea să marcheze intrarea mărcii în segmentul premium, modelul beneficiind de toate dotările oferite de mărcile tradiţionale ale segmentului premium, la un preţ comparabil, pe un automobil marca Hyundai. În primă fază, modelul nu va avea rolul de a fura clienţi de la mărcile premium germane, ci de a atrage atenţia europenilor asupra mărcii Hyundai.

SSANGYONG

Standul SsangYong de la Geneva 2014 nu a fost cu mult diferit de cel al mărcii la ediţia precedentă a salonului elveţian. Avem tot Rexton W şi acelaşi Rodius generaţie 2013, dar cele două modele sunt acompaniate de un SUV cel puţin interesant, numit XLV, prezentat în versiune concept. Acesta se mândreşte cu un design futurist şi oferă un nivel de stil aşteptat de la un automobil al anului 2014.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru