Salonul Auto de la Geneva 2014

Hyundai Intrado Concept, SUV-ul alimentat cu hidrogen al coreenilor, debutează în martie

Publicat Luni, 24.02.2014
de Sebastian Toma
Comenteaza 0
Hyundai Intrado Concept, SUV-ul alimentat cu hidrogen al coreenilor, debutează în martie - Poza 1
Hyundai Intrado Concept, SUV-ul alimentat cu hidrogen al coreenilor, debutează în martie - Poza 2
Hyundai Intrado Concept, SUV-ul alimentat cu hidrogen al coreenilor, debutează în martie - Poza 3
Hyundai Intrado Concept, SUV-ul alimentat cu hidrogen al coreenilor, debutează în martie - Poza 4
Hyundai va aduce conceptul Intrado la Salonul Auto de la Geneva. Acesta este un SUV alimentat cu hidrogen, desenat de echipa condusă de Peter Schreyer.

Esential 600 de kilometri este autonomia lui Hyundai Intrado.
Hyundai Intrado Concept este una dintre surprizele coreenilor pentru Salonul Auto de la Geneva. Vorbim despre un SUV desenat de echipa lui Peter Schreyer, alimentat cu hidrogen. Design-ul exterior prezintă următorii paşi ai limbajului Fluidic Sculpture, fiind concentrat pe optimizări aerodinamice şi detalii minimaliste. Interiorul are un aspect futurist, folosind fante de aerisire transparente şi ornamente din fibră de carbon.

Pe deasupra, noul concept al celor de la Hyundai are rolul de banc de probe pentru o structură experimentală de caroserie dezvoltată intern de constructorul din Coreea de Sud. Structura este descrisă ca fiind "revoluţionară" şi este inspirată din industria aeronautică, folosind din plin aliaje de oţel şi fibră de carbon pentru o masă cât mai redusă şi un nivel ridicat de rezistenţă.

Numele Intrado vinde de la partea inferioară a aripii unei aeronave, folosită ca inspiraţie pentru design-ul conceptului.

Urmareste Automarket
Sistemul de propulsie cu pile de combustibil prezintă un acumulator litiu-ion de 36 kWh şi funcţionează cu hidrogen.
Cu rezervorul plin, Hyundai Intrado poate să parcurgă 600 de kilometri, potrivit estimărilor oficiale. Reprezentanţii Hyundai nu au prezentat informaţii privind nivelul de putere al motorului electric din echiparea lui Intrado şi nu au dezvăluit performanţele dinamice ale conceptului. Ştim că sistemul de propulsie este preluat de la ix35 Fuel Cell, care avea nevoie de 12.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Via Hyundai


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru