Renault va avea "Juke"-ul său, derivat din conceptul Captur

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 26.04.2011
Renault Captur, prototipul prezentat de francezi la ultima ediţie a Salonului de la Geneva, va sta la baza a două modele crossover de oraş.

Conceptul Captur, prezentat de Renault în luna martie, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, va sta la baza a două modele distincte ale constructorului francez. Dacă iniţial se vorbea doar de un crossover de clasă mică derivat din Evoque, voci din interiorul companiei din Hexagon citate de Autocar susţin că prototipul va "naşte" două modele distincte: unul de dimensiunile lui Nissan Juke (construit pe aceeaşi platformă cu crossoverul urban al niponilor) şi un coupe-crossover care va semăna cu versiunea cu cinci uşi, dar va veni cu elemente distinctive.

Conform jurnaliştilor britanici, versiunea coupe a modelului francez se va evidenţia printr-o abordare ceva mai "trendy" a designului, în stilul pe care cei de la Citroen îl încearcă prin DS3. De altfel, noul model va deveni reprezentantul Renault în segmentul modelelor fashion de oraş, acolo unde Citroen se bate cu MINI şi unde Volkswagen a lansat recent noua generaţie Beetle.

Fanii Renault care vor să vadă pe şosea aceste două modele vor fi nevoiţi însă să aştepte cel puţin doi ani, dezvoltarea acestora fiind una anevoioasă din cauza faptului că preşedintele Carlos Ghosn nu acceptă niciun fel de eşec comercial în acest segment de piaţă. 

via | Autocar

Comentarii (3)

  • coupe-crossover
    arata excelent ! foarte smechera masinuta!
    16 0
  • mda... dar fara rost...
    la Juke mi-a plăcut enorm motorul de 1.6 şi 190 cp
    2 0
  • @demin2609
    ce e fara rost? masina arata f bine, motorizarile sunt bune (1.6dci biturbo 160cp / 1.6T de la Nissan) ... prevad ca se vor inghesui multi pe nisa asta
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru