Renault Captur

Miercuri, 27 Martie | Modele noi

Renault confirmă data lansării noului Captur facelift

Renault a confirmat oficial data lansării viitoarei generații Captur facelift. Noul model va fi dezvăluit la începutul lui aprilie și va primi un design nou.
Marti, 25 Aprilie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu noul Renault Captur facelift: parte frontală redesenată

Noul Renault Captur facelift a fost surprins în timpul unor teste pe drumurile montane din Europa. Primele imagini spion cu noul crossover relevă o parte frontală redesenată.
Luni, 10 August 2020 | Intern

Renault deschide în România pre-comenzile pentru versiunea plug-in hybrid a lui Captur: 28.800 de euro pentru varianta de echipare de top

Renault Captur E-Tech, primul SUV de volum din segmentul B echipat cu sistem plug-in hybrid, este disponibil și în România. Pentru moment, francezii deschid listele de pre-comenzi, iar prețul pentru varianta de top Intens este de 28.800 de euro.
Vineri, 15 Mai 2020 | Industrie

Renault ar putea muta producția SUV-urilor Kadjar și Captur la uzina Nissan din Marea Britanie: decizia va fi anunțată în 28 mai

Renault ar putea transfera producția SUV-urilor Kadjar și Captur la uzina din localitatea britanică Sunderland, acolo unde partenerii de Alianță de la Nissan produc Qahsqai și Juke.
Luni, 02 Martie 2020 | Industrie

Vânzările de SUV-uri au crescut anul trecut cu 13% în Europa: cota de piață a urcat de la 33% la 37%

Vânzările europene de SUV-uri au înregistrat o creștere de 13% în 2019, la un total de 5.7 milioane de unități, continuând trendul pozitiv din ultimii ani. Cota de piață a segmentului a urcat anul trecut de la 33% la 37% în Europa.
Marti, 28 Ianuarie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Renault Captur: SUV-ul de segment B pornește de la 15.900 de euro

Noua generație Renault Captur este disponibilă și pe piața din România. Prețul de pornire al SUV-ului de segment B este de 15.900 de euro pentru nivelul de echipare Life și motorul de un litru de 100 de cai putere.
Luni, 13 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Renault: "Noua gamă de hibrizi pentru Clio și Captur are rolul de a înlocui vânzările diesel în scădere"

Renault a admis că a introdus versiuni hibride pentru Clio și Captur cu scopul de a recupera o parte din scăderea vânzărilor înregistrate de versiunile diesel.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Modele noi

Renault prezintă noua gamă de hibrizi: Clio E-Tech de 140 CP și Captur E-Tech Plug-in de 160 CP

Renault Clio a primit o versiune hibridă de 140 de cai putere, în timp ce Renault Captur este disponibil și într-o variantă plug-in hybrid de 160 de cai putere cu autonomie electrică de până la 65 de kilometri în regim urban.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | Modele noi

Renault exclude lansarea unui nou SUV subcompact: "Noul Captur combină prețul mic al lui Volkswagen T-Cross cu calitatea lui T-Roc"

Renault nu va lansa un nou SUV în segmentul subcompact, întrucât consideră că noua generație Captur poate îmbina într-un singur model prețul mai mic al lui Volkswagen T-Cross cu "calitatea percepută" a lui T-Roc.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Modele noi

Renault Captur va primi și o versiune hibridă în 2020: sistemul E-Tech va fi împrumutat de la noua generație Clio

Noua generație Renault Captur va primi anul viitor și o versiune hibridă, car se va adăuga variantei plug-in hybrid anunțată anterior. Versiunea hibridă va împrumuta sistemul E-Tech de pe noul Renault Clio.
Marti, 17 Septembrie 2019 | Modele noi

Detalii despre versiunea plug-in hybrid a noului Renault Captur: SUV-ul va avea 160 de cai putere

Versiunea plug-in hybrid a noii generații Renault Captur va avea aproximativ 160 de cai putere datorită unui motor pe benzină de 1.6 litri și 90 de cai putere și a două motoare electrice de puteri diferite.
Miercuri, 03 Iulie 2019 | Modele noi

Primele fotografii și informații despre noua generație Renault Captur: tehnologii moderne împrumutate de la Clio și versiune plug-in hybrid

Noua generație Renault Captur a primit numeroase tehnologii noi, iar de anul viitor va fi disponibilă și într-o versiune plug-in hybrid cu autonomie electrică de 45 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 14 Iunie 2019 | Modele noi

Renault ar putea lansa un nou SUV subcompact: noul model ar concura în același segment cu Captur

Renault intenționează să lanseze în 2020 un nou SUV subcompact care ar urma să concureze în același segment cu Captur, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 13 Mai 2019 | Industrie

Renault, suspectată de utilizarea unui sistem de păcălire a emisiilor pentru Captur și Clio: francezii neagă acuzațiile

Renault a utilizat pe modelele Captur și Clio un sistem anti-poluare care nu funcționa la viteze mai mici de 50 km/h, potrivit unor informații din presa franceză. Constructorul a negat acuzațiile.
Joi, 18 Aprilie 2019 | Modele noi

Noua generație Renault Captur va avea schimbări radicale: "Vom îmbunătăți exterorul, interiorul și tehnologiile"

Renault pregătește îmbunătățiri majore pe noua generație a SUV-ului Captur, care va avea schimbări radicale la designul exterior și interior, pe lângă numeroase tehnologii.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Industrie

Franța, Olanda și Italia pregătesc impunerea unor recall-uri pentru modele diesel: Renault Captur și Kadjar, Nissan Juke și Fiat 500X

Franța, Olanda și Italia intenționează să impună recall-uri în scandalul emisiilor diesel pentru modele precum Renault Captur și Kadjar, Nissan Juke și Fiat 500X, potrivit unor informații din presa germană.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Detalii despre versiunile hibride Renault: motor pe benzină de 1.6 litri, două motoare electrice și autonomie de 50 de kilometri

Versiunile hibride ale lui Renault Clio, Megane și Captur vor fi echipate cu un motor pe benzină de 1.6 litri și două motoare electrice, iar autonomia în regim electric va ajunge la 50 de kilometri.
Luni, 01 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Noutăți în gama Renault pentru 2020: Clio va primi versiune hibridă, iar Megane și Captur vor avea variante plug-in hybrid

Renault Clio va primi o variantă hibridă, în timp ce Megane și Captur vor beneficia de versiuni plug-in hybrid începând din 2020, o dată cu lansarea noilor generații.
Sambata, 22 Septembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Renault Captur: design influențat de Kadjar, tehnologii noi și versiune plug-in hybrid

Noua generație Renault Captur va fi prezentată în 2019. Francezii pregătesc un SUV cu dimensiuni ceva mai mari, cu tehnologii moderne și cu motorizări revizuite. Zvonurile spun că din 2020, noul Captur va putea fi comandat și într-o versiune plug-in hybrid.
Miercuri, 27 Iunie 2018 | Industrie

Europa este oficial o piață de SUV-uri: 34% cotă de piață pe continent

Una dintre fiecare trei mașini vândute în Europa în luna mai a fost un SUV. Cele mai vândute rămân SUV-urile compacte, urmate de cele din clasa mică.

Tag-uri similare

modele noi Renault, Renault Captur, Captur, Renault Dezir, concept Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru