Franța, Olanda și Italia pregătesc impunerea unor recall-uri pentru modele diesel: Renault Captur și Kadjar, Nissan Juke și Fiat 500X

de Daniel Popescu
Luni, 03.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Franța, Olanda și Italia intenționează să impună recall-uri în scandalul emisiilor diesel pentru modele precum Renault Captur și Kadjar, Nissan Juke și Fiat 500X, potrivit unor informații din presa germană.

Mai multe țări europene să pregătesc să impună constructorilor auto să cheme în service o serie de modele implicate în scandalul emisiilor modelelor diesel. Informația a fost dezvăluită în ediția de duminică a publicației Bild, care susține că țările în cauză sunt Franța, Olanda și Italia.

Astfel, Franța ar urma să oblige Nissan să recheme în service Juke, în timp ce Renault va trebui să facă același lucru în cazul SUV-urilor Captur și Kadjar. Între timp, Olanda intenționează să recheme în service un model produs de Suzuki care nu a fost încă nominalizat. La rândul lor, italienii se pregătesc pentru lansarea unui recall pentru Fiat 500X.

Oficialii Fiat, Renault și Suzuki nu au fost disponibili pentru a comenta informațiile, în timp ce reprezentanții Nissan au refuzat să comenteze detaliile apărute în presa germană.

Germania s-a evidențiat în trecut pentru numeroasele recall-uri solicitate mărcilor din Grupul Volkswagen în scandalul Dieselgate, iar în ultima perioadă deciziile autorităților au afectat și Opel, care a fost nevoită să recheme luna trecută peste 100.000 de unități.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru