FOTOSPION: Imagini cu noul Renault Captur facelift: parte frontală redesenată

de Tiberiu Safta
Marti, 25.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Renault Captur facelift a fost surprins în timpul unor teste pe drumurile montane din Europa. Primele imagini spion cu noul crossover relevă o parte frontală redesenată.

Actuala generație Renault Captur a fost introdusă în 2019 și a devenit un succes comercial în mai multe piețe din Europa. Acum, crossover-ul de dimensiuni mici se pregătește să primească un facelift care să-i împrospăteze imaginea pentru următorii ani.

Cu această ocazie au apărut în presă primele imagini spion cu noul model din timpul unor teste desfășurate pe șoselele montane dintr-o țară europeană. Camuflajul ascunde o mare parte a elementelor vizuale noi pe care le va aduce noul Captur facelift. Putem observa în imagini o parte frontală revizuită, cu faruri noi, mai subțiri față de cele văzute la modelul din prezent.

Cel mai probabil, noul Renault Captur facelift va împrumuta aceeași filozofie de design a părții frontale de la noul Renault Clio facelift, dezvăluit în urmă cu o săptămână. Partea din spate este ceva mai bine ascunsă de camuflaj, însă este probabil ca noul model să aducă o semnătură luminoasă diferită pentru stopuri.

Deocamdată, Renault nu a dezvăluit nicio informație oficială despre noul Captur facelift.

Până acum, constructorul francez nu a confirmat nici data lansării viitorului model, însă, având în vedere că modelul pare să fie în ultimele etape de dezvoltare, nu ar fi surprinzător să asistăm la o eventuală lansare în a doua jumătate a anului.

Toate imaginile surprinse cu viitorul Renault Captur facelift pot fi văzute aici.

via Motor1

Comentarii (2)

  • oricine
    Îi felicit pentru sigla spate cu cameră de vedere încorporată. Demonstrează că francezii apreciază în mod deosebit frumusețea feminină.
    3 2
  • Cristian
    Trebuie sa fi puțin dus cu capu', sa muști momeala asta generalizată cu "...noul...".
    Aceeași gioarsă, cu altă vopsea, cu ceva zorzoane în plus și ești convins (ca producător) ca or sa tabere clienții. Fals. Lumea s-a mai deșteptat in 33 de ani de speculă cu mizerii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru