Nissan Juke a primit pachetul Nismo

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 29.11.2011
Echipa Nismo i-a oferit lui Juke un pachet de accesorii. Modelul rezultat a fost expus la Salonul Auto de la Tokyo. Pentru moment, accesoriile nu sunt oferite spre vânzare.

Nissan a prezentat primele imagini ale lui Juke Nismo Concept, un model preparat de specialiştii de la divizia de performanţă Nismo. Deşi motorizarea nu a fost modificată, cei de la Nismo au reuşit să scoată ce-i mai bun din Juke cu ajutorul unui pachet estetic şi a unei suspensii optimizate. Şasiul a fost întărit, iar garda la sol a fost redusă. Întregul ansamblu a fost echipat cu un set de jante din aliaj uşor, ce au un diametru de 19 inch şi sunt îmbrăcate cu anvelope de performanţă.

Pachetul estetic este cel care iese în evidenţă în cazul lui Juke Nismo. Modelul a primit o bară faţă restilizată, o grilă faţă revizuită şi un set de praguri laterale. Bosajele aripilor sunt mai late, plafonul a primit un spoiler, iar oglinzile laterale au fost şi ele înlocuite. Bara de protecţie spate are un aspect mai sportiv şi integrează un difuzor de aer şi două ţevi de evacuare cu finisaj cromat. Întregul pachet este vopsit în alb şi pus în valoare de accente roşii.

Interiorul acestui model va fi prezentat mâine, în cadrul dezvelirii oficiale de la Salonul Auto de la Tokyo. Potrivit primelor informaţii, Nissan Juke Nismo se bucură de un volan sport, un set de pedale sport, ceasuri de bord cu aspect sportiv, manetă schimbător viteze cu design sportiv, feţe de uşi schimbate şi scaune "scoică".

Pachetul de accesorii Nismo va fi oferit în catalogul de piese al celor de la Nissan în decursul anului 2012. 

Via | LeftLane

Comentarii (1)

  • arata f bine, mai bine decat juke-r; DA, E CIUDAT, DAR ARATA DESTUL DE SF; chiar imi place
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru