Un teaser video nou cu viitoarea generație Nissan Juke: SUV-ul nipon va fi prezentat în 3 septembrie

de Cornel Șocariciu
Luni, 02.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Nissan Juke va fi prezentată în 3 septembrie. SUV-ul nipon va avea "o identitate unică și un plus de personalitate". De asemenea, noul Juke va miza pe un ampatament mărit și va oferi mai mult spațiu la nivelul cabinei.

Nissan a publicat un teaser video nou care anunță lansarea viitoarei generații Juke. Modelul va fi prezentat în 3 septembrie, urmând ca debutul în fața publicului să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își deschide porțile în 10 septembrie.

Clipul pregătit de Nissan oferă câteva cadre cu detaliile de caroserie ale viitorului Juke și o serie de imagini cu semnătura luminoasă a farurilor. Teaserul a fost lansat la scurt timp de la publicarea unor fotografii realizate cu un prototip camuflat în timpul testelor de pe circuitul Millbrook din Marea Britanie. Conform unor informații recente, viitorul Juke va avea "o identitate unică, un plus de personalitate, performanțe superioare și un nivel de conectivitate care răspunde nevoilor în evoluție ale șoferilor".

Viitorul Nissan Juke va avea un amptament mai mare, lucru care se traduce prin ceva mai mult spațiu pentru pasageri. De asemenea, SUV-ul va fi echipat cu sistemul ProPilot.

Acesta ar urma să transforme Juke într-un vehicul semi-autonom în anumite condiții de trafic.

Conform surselor, gama de motorizări va include unități pe benzină de un litru și 1.33 litri, în timp ce fanii motoarelor diesel vor putea opta pentru propulsorul de 1.5 litri dCi. De asemenea, voci apropiate companiei spun că Juke va fi oferit și într-o versiune sport echipată cu motorul pe benzină de 1.6 litri.

Comentarii (1)

  • Rudolf D.
    Sper ca nu va fi de groaza ca data trecuta...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru