Noua generatie juke

Joi, 10 Octombrie 2019 | Industrie

Nissan a început producția noului Juke la uzina din Sunderland: vânzările vor debuta în noiembrie pe unele piețe europene

Nissan a anunțat startul producției pentru noul Juke, care va fi asamblat la uzina din Sunderland, după o investiție de 100 de milioane de lire sterline. Producătorul a transmis că vânzările noului Nissan Juke vor începe în noiembrie pe unele piețe europene.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Modele noi

Nissan a prezentat noua generație Juke: SUV-ul nipon are un design nou, oferă mai mult spațiu la interior și integrează tehnologii moderne

Noua generație Nissan Juke are un design îmbunătățit, dimensiuni exterioare mai mari și un interior redesenat. Pentru moment, singura motorizare anunțată de japonezi este cea de un litru cu 117 CP.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Modele noi

Un teaser video nou cu viitoarea generație Nissan Juke: SUV-ul nipon va fi prezentat în 3 septembrie

Noua generație Nissan Juke va fi prezentată în 3 septembrie. SUV-ul nipon va avea "o identitate unică și un plus de personalitate". De asemenea, noul Juke va miza pe un ampatament mărit și va oferi mai mult spațiu la nivelul cabinei.
Duminica, 28 Iulie 2019 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu viitorul Nissan Juke: niponii scot în evidență profilul noului SUV

Nissan a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea generație Juke. SUV-ul producătorului nipon va fi prezentat în 3 septembrie.

Tag-uri similare

Nissan, Nissan Juke, Juke, suv nissan, noua generatie juke, noua generatie nissan juke
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru