Suv nissan

Joi, 01 Iulie 2021 | Industrie

Nissan: investiție de un miliard de lire sterline într-un centru dedicat mașinilor electrice

Nissan a anunțat că va lansa un nou SUV electric, pe lângă Ariya, care va fi produs la uzina din Sunderland, acolo unde japonezii vor investi un milliard de lire sterline într-un “hub pentru mașinile electrice”.
Luni, 20 Iulie 2020 | Interviu

Marco Fioravanti (Nissan) despre Ariya, primul SUV electric al mărcii: "Model născut din cele mai bune lucruri pe care știm să le facem: SUV-uri și mașini electrice"

Nissan Ariya este primul SUV electric al companiei japoneze. Listele de precomenzi vor fi deschise la începutul anului viitor. Am discutat cu Marco Fioravanti, oficial Nissan Europa, despre ce reprezintă Ariya și care sunt noutățile pregătite de SUV-ul electric.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Nissan a prezentat noul Ariya: primul crossover coupe electric al companiei va avea cinci versiuni și autonomie de până la 500 de kilometri

Nissan a publicat primele imagini și informații referitoare la noul SUV electric Ariya. Modelul niponilor va fi disponibil în Europa în cinci versiuni. Autonomia maximă anunțată de Nissan va fi de până la 500 de kilometri, în timp ce versiunea de performanță va avea două motoare electrice cu 394 CP.
Luni, 29 Iunie 2020 | Modele noi

Nissan pregătește versiunea de serie pentru conceptul Ariya: noul SUV electric va fi prezentat oficial în 15 iulie

Versiunea de serie a conceptului electric Nissan Ariya va fi prezentată oficial în data de 15 iulie, după cum a anunțat CEO-ul constructorului, Makoto Uchida.
Duminica, 28 Iulie 2019 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu viitorul Nissan Juke: niponii scot în evidență profilul noului SUV

Nissan a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea generație Juke. SUV-ul producătorului nipon va fi prezentat în 3 septembrie.

Tag-uri similare

Nissan, Nissan Juke, Juke, suv nissan, noua generatie juke, noua generatie nissan juke
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru