Nissan pregătește versiunea de serie pentru conceptul Ariya: noul SUV electric va fi prezentat oficial în 15 iulie

de Paul Cosma
Luni, 29.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Versiunea de serie a conceptului electric Nissan Ariya va fi prezentată oficial în data de 15 iulie, după cum a anunțat CEO-ul constructorului, Makoto Uchida.

Nissan Ariya, conceptul unui SUV 100% electric, a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Tokyo din 2019 și anunța o nouă direcție de design pentru constructorul nipon în “era condusului autonom”.

Conceptul Nissan Ariya beneficiază de două motoare electrice, un display de 12.3 inch și o nouă tehnologie ProPILOT 2.0.

Versiunea de serie va fi prezentată oficial în data de 15 iulie. Anunțul a fost făcut de Makoto Uchida, CEO-ul Nissan.

Noul SUV electric va fi disponibil inițial pe piața din Japonia, urmând să fie lansat ulterior în Europa și alte regiuni.

Șeful companiei susține că Nissan Ariya va fi doar primul model dintr-o serie menită să revigoreze gama producătorului japonez. Oficialii Nissan nu au oferit deocamdată informații tehnice despre viitorul vehicul.

Via Automotive News

Comentarii (2)

  • asteptam si echivalentul Renault.
    Zoe s-a dovedit a fi un mic succes.
    4 3
  • dar bateriile cum sunt? tot asa racite cu aerul care trece pe sub masina? o ardem cu condus autonom dar ce e essential la o masina electrica, dar nu se vede ... le lasam pentru data viitoare...
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru