Ariya

Luni, 09 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

Nissan recheamă în service 10.000 de exemplare Ariya

Divizia Nissan din America de Nord recheamă în service aproape 10.000 de exemplare Ariya. Din cauza unei probleme software, sistemul poate opri motorul electric.
Luni, 13 Martie 2023 | Industrie

Livrările lui Nissan Ariya, încetinite din cauza unor probleme la linia de producție

Potrivit celor mai recente informații, linia de producție a electricei Nissan Ariya operează la 30% sub capacitatea normală. Tocmai din această cauză, livrările modelului cu zero emisii sunt încetinite.
Joi, 02 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Electricul Nissan Ariya pleacă într-o expediție de 27.000 de km: de la Polul Nord la Polul Sud

Nissan a publicat imagini cu exemplarul Ariya care va pleca într-o expediție de la Polul Nord la Polul Sud. Mașina a fost modificată special pentru această aventură, dar sistemul de propulsie este standard.
Vineri, 13 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

PREMIERĂ: Nissan Ariya va pleca într-o expediție de la Polul Nord la Polul Sud

Nissan se pregătește de o premieră: o expediție de la Polul Nord la Polul Sud cu o mașină electrică. Exemplarul ales este nimeni altul decât un Ariya e-4ORCE modificat special pentru această aventură.
Marti, 31 Mai 2022 | Industrie

Prea multe cereri: Nissan Ariya nu mai poate fi comandat, pentru moment, în Statele Unite

Noul crossover electric Nissan Ariya nu mai poate fi comandat, în acest moment, pe piața din Statele Unite. Comenzile au fost oprite ca urmare a cererii mari pentru acest model. Livrările în această țară ar urma să înceapă spre sfârșitul anului.
Marti, 24 Mai 2022 | Oameni si masini

Un Nissan Ariya va pleca într-o aventură istorică de 27.000 de kilometri, de la Polul Nord la Polul Sud

Un exemplar Nissan Ariya, noul crossover electric al constructorului nipon, va pleca într-o aventură istorică de la Polul Nord la Polul Sud. Călătoria va acoperi circa 27.000 de kilometri și va traversa întreg continentul american în condiții climatice extreme. Mașina va fi pilotată de Chris Ramsey, iar expediția va începe în martie 2023.
Luni, 11 Aprilie 2022 | Modele noi

Nissan amână, din nou, debutul comercial al SUV-ului electric Ariya

Debutul comercial al noului Nissan Ariya a fost amânat din nou, în Japonia (prima piață pe care trebuia să fie lansat), din cauza crizei mondiale de semiconductori. În Europa ar urma să debuteze în vara acestui an.
Duminica, 05 Decembrie 2021 | Concepte

Nissan Ariya Single Seater, concept inspirat de monoposturile din Formula E

Constructorul nipon a publicat imagini cu un concept al unui monopost de curse inspirat de competiția electrică Formula E. Mașina se numește Ariya Single Seater Concept și are tehnologie preluată de pe modelul de serie cu același nume.
Vineri, 04 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride

Nissan amână lansarea SUV-ului Ariya din cauza crizei de semiconductori

Lansarea comercială a SUV-ului electric Nissan Ariya va fi amânată din cauza crizei de semiconductori și a pandemiei, potrivit unui oficial al producătorului japonez.
Joi, 17 Decembrie 2020 | Industrie

Nissan renunță la ideea producției SUV-ului Ariya în Marea Britanie: modelul electric va fi construit în Japonia și exportat în Europa

Nissan se teme de un deznodământ nefavorabil în cazul Brexit și anunță că SUV-ul Ariya nu va fi construit în Marea Britanie, ci în Japonia. Modelul electric va fi exportat ulterior în Europa și Statele Unite.
Vineri, 21 August 2020 | General

Nissan pregătește un eveniment special: 50 de proprietari Leaf vor urmări finala Ligii Campionilor la un cinema drive-in din Lisabona

50 de proprietari Nissan Leaf din Portugalia vor avea ocazia să urmărească finala Ligii Campionilor la un cinema drive-in din Lisabona. Meciul va avea loc duminică între Paris Saint-Germain și Bayern Munchen.
Luni, 27 Iulie 2020 | Modele noi

Nissan sugerează că va lansa un SUV electric de mari dimensiuni: "Cererea în acest segment va crește cu 300% în următorii trei ani"

Oficialii Nissan sugerează că pregătesc lansarea unui SUV electric de segment mare care să acompanieze noul SUV electric compact Ariya, ca urmare a cererii în creștere puternică pentru acest segment.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Iulie 2020 | Interviu

Marco Fioravanti (Nissan) despre Ariya, primul SUV electric al mărcii: "Model născut din cele mai bune lucruri pe care știm să le facem: SUV-uri și mașini electrice"

Nissan Ariya este primul SUV electric al companiei japoneze. Listele de precomenzi vor fi deschise la începutul anului viitor. Am discutat cu Marco Fioravanti, oficial Nissan Europa, despre ce reprezintă Ariya și care sunt noutățile pregătite de SUV-ul electric.
Vineri, 10 Iulie 2020 | Modele noi

Update: Un nou teaser video dedicat SUV-ului electric Nissan Ariya: prezentarea oficială are loc în 15 iulie

Nissan a publicat un teaser video nou cu SUV-ul electric Ariya, pe care îl va prezenta oficial în 15 iulie. Noul model ar urma să aibă două motoare electrice și o autonomie de aproape 500 de kilometri.
Luni, 29 Iunie 2020 | Modele noi

Nissan pregătește versiunea de serie pentru conceptul Ariya: noul SUV electric va fi prezentat oficial în 15 iulie

Versiunea de serie a conceptului electric Nissan Ariya va fi prezentată oficial în data de 15 iulie, după cum a anunțat CEO-ul constructorului, Makoto Uchida.
Marti, 28 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre versiunea de serie a conceptului Nissan Ariya: SUV-ul electric va avea autonomie de aproape 500 de kilometri

SUV-ul electric pe care Nissan îl dezvolta pe baza conceptului Airya va avea o autonomie de aproape 500 de kilometri, potrivit unor informații neoficiale. Prezentarea oficială este programată în 2021.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Renault va lansa în 2022 un SUV bazat pe conceptul Nissan Ariya, dar renunță la înlocuirea modelelor Koleos și Talisman

Renault va prezenta în 2022 un SUV bazat pe conceptul Ariya al partenerilor de Alianță de la Nissan și a decis să renunțe la înlocuirea modelelor Koleos și Talisman, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Tehnologie

Versiunea de serie a conceptului Nissan Ariya va miza pe sistemul de propulsie e-4orce: două motoare electrice și tracțiune integrală

Cu ocazia târgului de tehnologie CES 2020, Nissan a oferit câteva detalii despre un nou sistem electric de propulsie. Acesta se numește e-4orce și va fi introdus în premieră pe versiunea de serie a conceptului Ariya.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Modele noi

Nissan confirmă planurile pentru gama de SUV-uri: noile generații Qashqai și X-Trail și un SUV electric bazat pe conceptul Ariya vor fi lansate în 18 luni

Noua generație Nissan X-Trail va fi prezentată până în vara anului 2020, în timp ce noul Qashqai va fi dezvăluit în septembrie 2020. De asemenea, japonezii vor lansa și un SUV electric bazat pe conceptul Ariya cel târziu în 2021.

Tag-uri similare

Nissan, masini electrice, Nissan Qashqai, Qashqai, Nissan X-Trail, masini electrice Nissan, X-Trail, Ariya, Nissan Ariya
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru