Livrările lui Nissan Ariya, încetinite din cauza unor probleme la linia de producție

de Alexandru Monenciu
Luni, 13.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, linia de producție a electricei Nissan Ariya operează la 30% sub capacitatea normală. Tocmai din această cauză, livrările modelului cu zero emisii sunt încetinite.

Modelul cu zero emisii Nissan Ariya este asamblat în cadrul unui sistem foarte avansat, la uzina din Tochigi, la nord de Tokyo. Numai că este foarte dificil ca această linie de producție ultramodernă să lucreze la capacitate maximă.

Linia care se ocupă cu vopsirea mașinilor întâmpină cele mai multe probleme, susține o sursă apropiată companiei. Tocmai din această cauză, producția are de suferit, iar livrările sunt încetinite.

Aceeași sursă susține că, în acest moment, linia de producție lucrează la 30% sub capacitatea normală.

Ca și cum nu era de ajuns, Nissan are dificultăți și în ceea ce privește lanțul de aprovizionare, inclusiv cu semiconductori.

Reprezentanții producătorului nipon de automobile precizează că fac toate eforturile pentru ca producția să revină la normal.

via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru