Nissan Ariya

Vineri, 12 Ianuarie | Modele noi

Nissan prezintă noul Ariya Nismo: 436 CP și sunetul monoposturilor din Formula E

Constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Ariya Nismo. Inițial, modelul a fost lansat pe piața din Japonia, dar va ajunge și pe piețele internaționale.
Marti, 19 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

PREMIERĂ: Nissan Ariya a călătorit 30.000 de km, de la Polul Nord la Polul Sud

Soții Chris și Julie Ramsey și-au îndeplinit visul și au călătorit de la Polul Nord la Polul Sud, la bordul unui Nissan Ariya modificat special pentru această provocare.
Luni, 04 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitorul Nissan Leaf va fi un SUV electric: design inspirat de Ariya

Potrivit unor surse apropiate mărcii, cea de-a treia generație Nissan Leaf va fi un SUV electric în loc de un hatchback, cum este în prezent. Noul model urmează să fie lansat la finele anului viitor și va avea un design inspirat de Nissan Ariya.
Vineri, 25 Noiembrie 2022 | Premii auto

Mașina Anului 2023 în Europa: toate finalistele sunt modele hibride sau electrice

Au fost anunțați cei 7 finaliști care intră în cursa pentru titlul de Mașina Anului 2023 în Europa. Pe lista scurtă se află numai modele hibride și electrice. Printre ele se numără și Volkswagen ID Buzz.
Marti, 29 Martie 2022 | Reportaj

PREMIERĂ: Am condus noul Nissan Ariya pe un circuit de lângă Madrid

Nissan ne-a invitat la Madrid pentru a face cunoștință, în avanpremieră, cu noul Ariya, SUV-ul său electric de nouă generație. Am condus mașina pe un circuit și am pregătit și un clip Video pentru a o descoperi mai bine.
Luni, 24 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

SUV-ul electric Nissan Ariya și-a făcut prima apariție publică pe circuitul stradal de la Monaco

Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco a marcat și prima apariție publică a SUV-ului electric Nissan Ariya. Modelul nipon a debutat oficial în vara anului trecut.
Luni, 19 Aprilie 2021 | Modele noi

Noul Nissan X-Trail: prima imagine și primele informații ale SUV-ului cu 7 locuri

Nissan a dezvăluit o primă imagine cu a patra generație a modelului X-Trail. Acesta ar urma să păstreze configurația cu 7 locuri și să profite de noul motor E-Power.
Joi, 17 Decembrie 2020 | Industrie

Nissan renunță la ideea producției SUV-ului Ariya în Marea Britanie: modelul electric va fi construit în Japonia și exportat în Europa

Nissan se teme de un deznodământ nefavorabil în cazul Brexit și anunță că SUV-ul Ariya nu va fi construit în Marea Britanie, ci în Japonia. Modelul electric va fi exportat ulterior în Europa și Statele Unite.
Vineri, 21 August 2020 | General

Nissan pregătește un eveniment special: 50 de proprietari Leaf vor urmări finala Ligii Campionilor la un cinema drive-in din Lisabona

50 de proprietari Nissan Leaf din Portugalia vor avea ocazia să urmărească finala Ligii Campionilor la un cinema drive-in din Lisabona. Meciul va avea loc duminică între Paris Saint-Germain și Bayern Munchen.
Luni, 27 Iulie 2020 | Modele noi

Nissan sugerează că va lansa un SUV electric de mari dimensiuni: "Cererea în acest segment va crește cu 300% în următorii trei ani"

Oficialii Nissan sugerează că pregătesc lansarea unui SUV electric de segment mare care să acompanieze noul SUV electric compact Ariya, ca urmare a cererii în creștere puternică pentru acest segment.
Luni, 20 Iulie 2020 | Interviu

Marco Fioravanti (Nissan) despre Ariya, primul SUV electric al mărcii: "Model născut din cele mai bune lucruri pe care știm să le facem: SUV-uri și mașini electrice"

Nissan Ariya este primul SUV electric al companiei japoneze. Listele de precomenzi vor fi deschise la începutul anului viitor. Am discutat cu Marco Fioravanti, oficial Nissan Europa, despre ce reprezintă Ariya și care sunt noutățile pregătite de SUV-ul electric.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Nissan a prezentat noul Ariya: primul crossover coupe electric al companiei va avea cinci versiuni și autonomie de până la 500 de kilometri

Nissan a publicat primele imagini și informații referitoare la noul SUV electric Ariya. Modelul niponilor va fi disponibil în Europa în cinci versiuni. Autonomia maximă anunțată de Nissan va fi de până la 500 de kilometri, în timp ce versiunea de performanță va avea două motoare electrice cu 394 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 10 Iulie 2020 | Modele noi

Update: Un nou teaser video dedicat SUV-ului electric Nissan Ariya: prezentarea oficială are loc în 15 iulie

Nissan a publicat un teaser video nou cu SUV-ul electric Ariya, pe care îl va prezenta oficial în 15 iulie. Noul model ar urma să aibă două motoare electrice și o autonomie de aproape 500 de kilometri.
Marti, 28 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre versiunea de serie a conceptului Nissan Ariya: SUV-ul electric va avea autonomie de aproape 500 de kilometri

SUV-ul electric pe care Nissan îl dezvolta pe baza conceptului Airya va avea o autonomie de aproape 500 de kilometri, potrivit unor informații neoficiale. Prezentarea oficială este programată în 2021.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Renault va lansa în 2022 un SUV bazat pe conceptul Nissan Ariya, dar renunță la înlocuirea modelelor Koleos și Talisman

Renault va prezenta în 2022 un SUV bazat pe conceptul Ariya al partenerilor de Alianță de la Nissan și a decis să renunțe la înlocuirea modelelor Koleos și Talisman, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Tehnologie

Versiunea de serie a conceptului Nissan Ariya va miza pe sistemul de propulsie e-4orce: două motoare electrice și tracțiune integrală

Cu ocazia târgului de tehnologie CES 2020, Nissan a oferit câteva detalii despre un nou sistem electric de propulsie. Acesta se numește e-4orce și va fi introdus în premieră pe versiunea de serie a conceptului Ariya.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Modele noi

Nissan confirmă planurile pentru gama de SUV-uri: noile generații Qashqai și X-Trail și un SUV electric bazat pe conceptul Ariya vor fi lansate în 18 luni

Noua generație Nissan X-Trail va fi prezentată până în vara anului 2020, în timp ce noul Qashqai va fi dezvăluit în septembrie 2020. De asemenea, japonezii vor lansa și un SUV electric bazat pe conceptul Ariya cel târziu în 2021.
Joi, 05 Decembrie 2019 | Modele noi

Nissan ar putea lansa o versiune de serie pentru conceptul Ariya: SUV-ul electric va costa cel puțin 50.000 de euro

Nissan intenționează să lanseze o versiune de serie pentru conceptul Ariya care să coste cel puțin 50.000 de euro, ca parte a planurilor de a lupta cu producătorii premium de SUV-uri electrice, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Concepte

Nissan prezintă conceptul electric Ariya: două motoare electrice și o nouă direcție de design pentru “era condusului autonom”

Nissan Ariya, conceptul unui SUV 100% electric ce a fost lansat la Salonul Auto de la Tokyo, anunță o nouă direcție de design pentru constructorul nipon în “era condusului autonom”. Conceptul Nissan Ariya beneficiază de două motoare electrice, un display de 12.3 inch și o nouă tehnologie ProPILOT 2.0.

Tag-uri similare

Nissan, concept electric, Nissan Ariya, nissan electric, concept SUV electric, Ariya Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru