Nissan electric

Marti, 26 Septembrie 2023 | Industrie

Final de eră. Noile modele Nissan, lansate de-acum încolo în Europa, vor fi electrice

Potrivit celor mai recente informații, toate modelele noi, lansate de Nissan, de-acum încolo în Europa, vor fi cu zero emisii. Până în 2030, japonezii intenționează să aibă un portofoliu format numai din modele electrice.
Joi, 27 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Nissan a vândut un milion de mașini electrice la nivel mondial

Nissan a anunțat oficial că a atins borna de un milion de mașini electrice vândute la nivel mondial. Dintre acestea, cele mai multe au fost vândute în Europa, din 2010 până în prezent.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Concepte

Nissan prezintă conceptul electric Ariya: două motoare electrice și o nouă direcție de design pentru “era condusului autonom”

Nissan Ariya, conceptul unui SUV 100% electric ce a fost lansat la Salonul Auto de la Tokyo, anunță o nouă direcție de design pentru constructorul nipon în “era condusului autonom”. Conceptul Nissan Ariya beneficiază de două motoare electrice, un display de 12.3 inch și o nouă tehnologie ProPILOT 2.0.
Miercuri, 26 Decembrie 2018 | Concepte

Noutăți electrice: Nissan a înregistrat denumirile IMS și IMQ

Nissan a înregistrat noile denumiri IMS și IMQ. Conform primelor rapoarte, japonezii pregătesc două concepte electrice care vor completa gama Intelligent Mobility (IM). Primul reprezentant al acestei familii se numește IMx și a fost prezentat anul trecut la Tokyo.
Vineri, 05 August 2016 | Concepte

Nissan se joacă încă o dată cu imaginația noastră: Bladeglider este o sportivă electrică inspirată cu o aerodinamică de invidiat

Nissan a dezvăluit oficial noul Bladeglider, un prototip sportiv cu motor electric și o punte față îngustă. Designul futurist presupune și portiere cu deschidere verticală.

Tag-uri similare

Nissan, Nissan Leaf, Nissan concept, nissan electric, Nissan Bladeglider
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru