Nissan Bladeglider

Duminica, 21 August 2016 | Masini electrice si hibride

Nissan are gânduri mari pentru conceptul Bladeglider: o sportivă electrică poate intra în producţia de serie în 2020

Nissan consideră că în 2020 vor exista motive pentru lansarea unui model sportiv integral electric. Conceptul neconvenţional Bladeglider ar putea reprezenta o sursă de inspiraţie.
Vineri, 05 August 2016 | Concepte

Nissan se joacă încă o dată cu imaginația noastră: Bladeglider este o sportivă electrică inspirată cu o aerodinamică de invidiat

Nissan a dezvăluit oficial noul Bladeglider, un prototip sportiv cu motor electric și o punte față îngustă. Designul futurist presupune și portiere cu deschidere verticală.
Luni, 20 Ianuarie 2014 | Modele noi

Nissan: „Urmaşul lui 370Z va fi mai mic şi va avea un motor turbo”

Nissan lucrează deja la un urmaş pentru coupe-ul 370Z. Modelul va fi însă mai mic decât actuala sportivă şi va renunţa la motorul V6 aspirat în favoarea unuia turbo cu doar patru cilindri.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Concepte

Nissan BladeGlider Concept, intepretarea electrică a lui Deltawing

Nissan va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo un concept numit BladeGlider. Acesta prefigurează o versiune de stradă a lui Deltawing, prototipul neobişnuit folosit de japonezi în cursele de anduranţă din 2012.

Tag-uri similare

Nissan, Tokyo, poze Nissan, Andy Palmer, concept Nissan, Salonul Auto Tokyo, concepte Nissan, Nissan Deltawing, Deltawing, Nissan Bladeglider
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru