Concepte Nissan

Marti, 04 Aprilie 2023 | Concepte

Nissan va prezenta două concepte noi la Salonul Auto de la Shanghai

Nissan a anunțat că va prezenta două concepte noi în cadrul Salonului Auto de la Shanghai din China. Primul concept anunță un viitor model electric pentru piața locală, iar al doilea concept ar putea fi un crossover.
Joi, 05 Decembrie 2019 | Modele noi

Nissan ar putea lansa o versiune de serie pentru conceptul Ariya: SUV-ul electric va costa cel puțin 50.000 de euro

Nissan intenționează să lanseze o versiune de serie pentru conceptul Ariya care să coste cel puțin 50.000 de euro, ca parte a planurilor de a lupta cu producătorii premium de SUV-uri electrice, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Concepte

Nissan IMs: conceptul electric cu autonomie de peste 600 de kilometri anticipează un sedan sportiv

Nissan IMs este un concept electric cu autonomie de 612 kilometri despre care constructorul japonez afirmă că inaugurează un nou segment: sedan sportiv cu gardă la sol ridicată.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Concepte

Nissan prezintă un teaser misterios pentru un nou concept: lansarea va avea loc în această săptămână la Detroit

Nissan a publicat un teaser misterios pentru lansarea unui nou concept, care va avea loc în această săptămână la Detroit. Surse neoficiale afirmă că japonezii vor prezenta viziunea pentru viitoarele modele electrice.
Marti, 16 Ianuarie 2018 | Concepte

Nissan Xmotion: conceptul care anticipează lansarea unui SUV compact cu 6 locuri

Nissan Xmotion este un concept cu o nouă filosofie de design și interior cu tehnologie modernă despre care producătorul afirmă că ar putea anticipa lansarea unui nou SUV compact cu 6 locuri.
Miercuri, 18 Octombrie 2017 | Concepte

Primul teaser pentru SUV-ul electric Nissan: lansarea conceptului este programată în 25 octombrie

Nissan a publicat primul teaser pentru conceptul SUV-ulu electric pe care îl va dezvălui la sfârșitul lunii octombrie și care va fi lansat în versiune de serie în 2019.
Marti, 10 Ianuarie 2017 | Concepte

Nissan Vmotion 2.0 Concept: sedanul sportiv autonom anticipează designul viitoarelor modele ale constructorului

Nissan Vmotion 2.0 este un concept cu sistemul autonom ProPilot care prefigurează modul în care vor arăta viitoarele modele ale producătorului japonez, care vor beneficia de mai mult spaţiu interior şi de numeroase tehnologii.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Nissan Sway, conceptul care prefigurează înlocuitorul lui Micra, a debutat alături de gama Nismo

Nissan a prezentat la Geneva conceptul Sway. Acesta prefaţează înlocuitorul lui Micra şi vine cu un design inspirat de la fraţii săi mai mari. Standul Nissan prezintă şi noile 370Z Nismo, Juke RS Nismo şi GT-R Nismo.
Luni, 16 Iunie 2014 | Industrie

Nissan Vision Gran Turismo Concept, un model de competiţie destinat circuitelor virtuale

Nissan a prezentat astăzi conceptul Vision Gran Turismo, creat special pentru mediul virtual. Acesta va alerga pe circuitele din jocul Gran Turismo împotriva celorlalte modele care poartă sufixul "Vision Gran Turismo" alături de denumirea mărcii care le-a desenat.
Marti, 14 Ianuarie 2014 | Concepte

Nissan Sport Sedan ne arată design-ul viitoarelor berline ale mărcii

Nissan a venit la Salonul Auto de la Detroit cu o berlină de 300 CP în versiune concept. Sport Sedan de la Nissan are dimensiuni comparabile cu Maxima,o berlină vândută în SUA, iar aspectul său va influenţa viitoarele modele ale mărcii.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Concepte

Nissan BladeGlider Concept, intepretarea electrică a lui Deltawing

Nissan va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo un concept numit BladeGlider. Acesta prefigurează o versiune de stradă a lui Deltawing, prototipul neobişnuit folosit de japonezi în cursele de anduranţă din 2012.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Modele noi

Nissan aduce la Tokyo un model sport inspirat de conceptul Esflow

Nissan 370Z ar putea primi un frăţior mai mic, inspirat din conceptul Esflow. Andy Palmer, Vicepreşedinte executiv Nissan, a anunţat prezentarea modelului la Salonul Auto de la Tokyo.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 18 Octombrie 2012 | Concepte

Nissan aduce la Sao Paulo un nou concept care va inventa un nou segment

Nissan promite să aducă un concept care va da naştere unui nou segment la Salonul Auto de la Sao Paulo. Pentru moment, constructorul nipon a publicat două teasere ale modelului respectiv.
Vineri, 10 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Premierele Nissan la Salonul Auto de la Geneva

Nissan aduce patru premiere europene la Salonul Auto de la Geneva. Dintre acestea, două sunt premiere mondiale: e-NV200 şi un concept surpriză.
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | Modele noi

Nissan confirmă: Juke-R accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.7 secunde

Oficialii Nissan au confirmat specificaţiile tehnice ale lui Juke-R, proiectul lor special. Modelul are nevoie de 3.7 secunde să accelereze de la 0 la 100 km/h şi poate să atingă 257 km/h.

Tag-uri similare

Nissan, Nissan Juke, modele noi Nissan, Juke, concepte Nissan, Juke-R, Nissan Juke-R, performante Nissan, performante Nissan Juke
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru