Premierele Nissan la Salonul Auto de la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.02.2012
Nissan aduce patru premiere europene la Salonul Auto de la Geneva. Dintre acestea, două sunt premiere mondiale: e-NV200 şi un concept surpriză.

Nissan aduce patru concepte la Salonul Auto de la Geneva. Trei dintre ele au fost deja dezvăluite, în timp ce al patrulea rămâne un secret. Conceptele Juke Nismo şi e-NV200 sunt deja cunoscute publicului, în timp ce Invitation Concept a fost dezvăluit recent pe internet. Cea de-a patra premieră Nissan de la Salonul Auto de la Geneva este un concept surpriză, despre care oficialii mărcii spun că ne vor furniza mai multe detalii odată ce va fi dezvelit în cadrul prezentării oficiale. Scopul principal al celor de la Nissan în următoarea perioadă va fi lărgirea gamei de modele electrice, noul e-NV200 făcând parte din această iniţiativă.

Conceptul Invitation va inspira un model de serie ce va fi lansat în Europa în 2013, deci ne putem aştepta la un vehicul care să prezinte un design apropiat de cel al conceptului. Odată cu versiunea de serie a lui Invitation, cei de la Nissan se vor mândri cu cea mai cuprinzătoare ofertă în segmentul B. Potrivit celor de la Nissan, conceptul Invitation a fost proiectat pentru a oferi o dinamică de excepţie, concomitent cu reducerea consumului de carburant şi a emisiilor de CO2.

La capitolul tehnologie, modelul integrează sistemul Around View Monitor, o premieră în segmentul B, alături de tehnologiile Nissan Safety Shield, menite să avertizeze şoferul cu privire la potenţialele pericole.

Conceptul e-NV200 este următorul autovehicul Nissan cu propulsie 100% electrică. Acesta este bazat pe modelul de serie NV200. Respectivul model a fost ales recent drept bază pentru următoarea generaţie de taxiuri folosite în oraşul New York. Nissan vinde modelul NV200 în două versiuni de caroserie – Combi şi Evalia. Cea de-a doua versiune este un model de familie accesibil, care oferă până la şapte locuri.

Via | Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru