Salonul Auto de la Geneva

Joi, 22 Februarie | Masini electrice si hibride

MG va prezenta la Geneva un sedan electric cu 800 km autonomie

Marca MG va lansa un nou sub-brand premium în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Denumit Inteligent Mobility, sau IM pe scurt, acesta va avea și un prim model cu zero emisii: un sedan cu până la 800 km autonomie.
Joi, 22 Februarie | Industrie

Dacia, 3 premiere mondiale la Geneva: noul Duster, Spring facelift și prototipul pentru Dakar

Constructorul de la Mioveni va fi prezent la ediția din 2024 a Salonului Auto de la Geneva. Aici, Dacia va prezenta noua generație Duster, noul Spring facelift și Sandrider, prototipul care va participa la Dakar din 2025.
Joi, 23 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Electricul Renault 5 va debuta la Geneva: va costa circa 25.000 de euro

Potrivit unor declarații făcute de șeful Grupului Renault, Luca de Meo, viitorul Renault 5, pur electric, va debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2024. Acesta va costa circa 25.000 de euro.
Vineri, 19 August 2022 | General

Salonul Auto de la Geneva nu va avea loc nici în 2023

Ediția din 2023 a Salonului Auto de la Geneva, unul dintre cele mai importante evenimente auto din lume, a fost anulată. Este al patrulea an la rând în care evenimentul din Elveția nu va fi ținut, din motive de instabilitate economică și geopolitică.
Luni, 04 Aprilie 2022 | Industrie

Salonul Auto de la Geneva revine în 2023, după o pauză de 3 ani

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva au confirmat că unul dintre cele mai mari și importante Saloane de peste an revine în 2023, după o pauză de 3 ani.
Vineri, 08 Octombrie 2021 | Industrie

Salonul Auto de la Geneva nu va avea loc nici în 2022

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva au confirmat că evenimentul nu va avea loc nici anul viitor. Unul dintre cele mai importante Saloane ale anului a fost anulat de trei ori consecutiv din cauza pandemiei de coronavirus.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Industrie

Detalii despre Salonul Auto de la Geneva: ar putea fi organizat în 2021 doar cu jurnaliști, pe o durată de 3 zile

Salonul Auto de la Geneva ar putea fi organizat în 2021 pe o durată de trei zile și cu acces doar pentru jurnaliști, potrivit unor informații neoficiale. Anterior, organizatorii evenimentului au transmis că evenimentul riscă nu aibă loc din cauza lipsei de finanțare.
Sambata, 04 Aprilie 2020 | General

În lumina reflectoarelor virtuale: Volkswagen a deschis un stand online cu mașinile pe care ar fi trebuit să le vedem la Geneva

Volkswagen a deschis un stand virtual cu modelele pe care ar fi trebuit să le admirăm în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Vizitatorii vor putea afla informații despre modelele expuse și vor avea parte de o experiență la 360 de grade.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Geneva a fost anulat din cauza coronavirusului: Elveția a interzis până în 15 martie toate evenimentele cu peste 1.000 de invitați

Ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva a fost anulată după ce Elveția a interzis până în 15 martie desfășurarea oricărui eveniment cu peste 1.000 de invitați din cauza epidemiei de coronavirus.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | Industrie

Peugeot se alătură constructorilor care nu vor participa la Salonul Auto de la Geneva din martie: cel puțin 11 producători sunt pe listă

Peugeot a devenit cel de-al 11-lea constructor care confirmă că nu va participa la Salonul Auto de la Geneva din luna martie și se alătură astfel unei liste care mai include nume precum Ford, Volvo sau Nissan.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Skoda a prezentat noul Kamiq: motoare de până la 150 CP și sisteme moderne de siguranță pentru cel mai mic SUV din gama constructorului ceh

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Kamiq. SUV-ul constructorului ceh va fi disponibil cu un instrumentar digital de bord, cu o mulțime de tehnologii de siguranță, dar și cu o gamă variată de motorizări. Noul Kamiq va debuta în fața publicului în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 22 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Acesta este noul Peugeot 208: viitoarea generație a hatchback-ului de clasă mică, "scăpată" pe internet înaintea debutului de la Geneva

Peugeot 208 va primi o nouă generație cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Dar până atunci, fanii modelului din Hexagon pot admira câteva imagini "scăpate" pe internet cu hatchback-ul de clasă mică. Alături de versiunile cu motoare convenționale, francezii au pregătit și o variantă electrică.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 22 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Cupra lansează conceptul Formentor: SUV-ul diviziei de performanță are un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 245 CP

Cupra a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Formentor. Conceptul pregătit de iberici va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva și promite un sistem de propulsie plug-in hybrid capabil să ofere un total de 245 de cai putere.
Sambata, 09 Februarie 2019 | General

Hyundai nu va participa la Salonul Auto de la Geneva: constructorul sud-coreean caută alte metode moderne pentru lansarea produselor

Hyundai este al patrulea constructor auto care confirma absența de la Geneva. Oficialii producătorului asiatic spun că vor să găsească alte metode moderne pentru lansarea produselor din gamă.
Miercuri, 30 Ianuarie 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul SsangYong Korando: noua generație a SUV-ului asiatic debutează la Geneva

SsangYong a publicat primul teaser cu viitorul SUV Korando, model pe care îl vom vedea în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Concepte

Conceptul Mitsubishi Engelberg Tourer va fi prezentat la Geneva: prototipul anunță o nouă direcție de design în segmentul SUV

Mitsubishi a publicat primul teaser cu viitorul prototip Engelberg Tourer. Conceptul niponilor debutează la Geneva, anticipează o nouă direcție de design în segmentul SUV și anunță debutul unor tehnologii noi în gama producătorului.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Industrie

Încă un constructor renunță la Salonul Auto de la Geneva: DS nu va participa la eveniment pentru că nu are lansări programate

DS nu va avea stand la Salonul Auto de la Geneva, întrucât brandul premium al Grupului PSA Peugeot-Citroen nu a programat nicio lansare. Prezența celor de la Opel este de asemenea incertă.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover nu va participa la Salonul Auto de la Geneva din 2019: "Vom organiza propriile noastre evenimente de lansare"

Jaguar Land Rover a anunțat că nu va avea stand la Salonul Auto de la Geneva, întrucât preferă să organizeze propriile evenimente pentru lansarea de noi modele.
Sambata, 10 Noiembrie 2018 | General

Prezență exotică la Salonul Auto de la Geneva din 2019: rușii de la Aurus vor să lanseze o gamă de modele în Europa

Constructorul rus Aurus, care a furnizat noua limuzină prezidențială a lui Vladimir Putin, va prezenta la Salonul Auto de la Geneva o gamă de modele dedicată pieței europene.
Duminica, 01 Iulie 2018 | Industrie

Ford nu va participa la Salonul Auto de la Geneva din 2019: "Vom lansa un nou model la un eveniment special"

Ford a anunțat că nu va fi prezentă la Salonul Auto de la Geneva din 2019, întrucât preferă să lanseze un nou model la un eveniment propriu care va avea loc în primăvară.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, Bugatti, supercar, Geneva 2010, EuroNCAP, Pagani, BMW Seria 6, Salonul Auto de la Geneva, Seria 6
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru