Conceptul Mitsubishi Engelberg Tourer va fi prezentat la Geneva: prototipul anunță o nouă direcție de design în segmentul SUV

de Cornel Șocariciu
Marti, 29.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a publicat primul teaser cu viitorul prototip Engelberg Tourer. Conceptul niponilor debutează la Geneva, anticipează o nouă direcție de design în segmentul SUV și anunță debutul unor tehnologii noi în gama producătorului.

Mitsubishi a publicat prima imagine teaser cu viitorul concept Engelberg Tourer. Prototipul producătorului japonez va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile în 5 martie.

Pentru moment, reprezentanții constructorului nipon nu au oferit foarte multe detalii cu privire la viitorul concept. Oficialii Mitsubishi spun că Engelberg Tourer anunță o nouă direcție de design în segmentul SUV dezvoltat de producătorul nipon.

În același timp, prototipul pregătit de japonezi va integra o "generație nouă de tehnologii", cel mai probabil niponii făcând referire la o serie de sisteme de asistență și de siguranță.

Conceptul Mitsubishi Engelberg Tourer va miza pe un sistem electric de propulsie, însă oficialii nu au oferit detalii tehnice suplimentare. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru