Concept Mitsubishi

Marti, 21 Martie 2023 | Concepte

Noul concept Mitsubishi XRT anunță viitoarea generație a lui L200. Va avea motor diesel nou

Mitsubishi a dezvăluit oficial conceptul XRT, o camionetă care anunță viitoarea generație a lui L200. Versiunea de serie va fi lansată mai târziu în acest an, iar modelul va beneficia de un motor diesel de generație nouă, ce ar putea fi și electrificat.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Concepte

Conceptul Mitsubishi Engelberg Tourer va fi prezentat la Geneva: prototipul anunță o nouă direcție de design în segmentul SUV

Mitsubishi a publicat primul teaser cu viitorul prototip Engelberg Tourer. Conceptul niponilor debutează la Geneva, anticipează o nouă direcție de design în segmentul SUV și anunță debutul unor tehnologii noi în gama producătorului.
Luni, 27 Iunie 2016 | Concepte

Mitsubishi ne pregăteşte ceva: teaser pentru conceptul unui SUV plug-in hybrid

Mitsubishi a publicat primul teaser pentru conceptul unui SUV plug-in hybrid pe care îl va prezenta în octombrie la Salonul Auto de la Paris.
Joi, 08 Octombrie 2015 | Concepte

Mitsubishi eX, conceptul 100% electric al cărui design prefigurează viitoarele crossovere ale mărcii

Mitsubishi va prezenta la Tokyo un concept care va anticipa aspectul viitoarelor crossovere. Exponatul se numește eX Concept și este un model 100% electric și cu tracțiune integrală permanentă.
Marti, 27 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mitsubishi prezintă un teaser al noului concept pe care îl va dezvălui în martie

Mitsubishi a publicat două imagini teaser ale conceptului pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Geneva, ediţia martie 2015. Cel mai probabil, vorbim despre o versiune actualizată a conceptului XR-PHEV.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Mitsubishi Global Small Concept, precursorul viitorului Colt

Conceptul care prefigurează viitorul Mitsubishi Colt a debutat la Salonul Auto de la Geneva. Iată-l pe Mitsubishi Global Small Concept!
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Mitsubishi a adus la Geneva conceptul Global Small

Conceptul care prefigurează viitorul Mitsubishi Colt a fost prezentat astăzi la Salonul Auto de la Geneva. Acesta se numeşte Global Small şi va fi transformat în versiune de serie până la Salonul Auto de la Frankfurt.

Tag-uri similare

Mitsubishi, modele noi Mitsubishi, Colt, Mitsubishi Colt, concepte Mitsubishi, concept Mitsubishi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru