Modele noi Mitsubishi

Joi, 19 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mitsubishi ASX a primit facelift în SUA. Schimbările sunt așteptate și în Europa

Mitsubishi a aplicat un facelift variantei americane a lui ASX, model vândut sub numele de Outlander Sport pe piața respectivă. Schimbările ar putea fi aplicate și modelului european.
Joi, 08 Octombrie 2015 | Concepte

Mitsubishi eX, conceptul 100% electric al cărui design prefigurează viitoarele crossovere ale mărcii

Mitsubishi va prezenta la Tokyo un concept care va anticipa aspectul viitoarelor crossovere. Exponatul se numește eX Concept și este un model 100% electric și cu tracțiune integrală permanentă.
Joi, 09 Iulie 2015 | Modele noi

Mitsubishi Pajero va primi un înlocuitor în 1 august. Iată primul teaser

Japonezii de la Mitsubishi au prezentat primul teaser al succesorului lui Pajero. Modelul de serie va fi prezentat în 1 august 2015.
Joi, 21 Mai 2015 | Modele noi

Viitorul Mitsubishi Pajero va păstra capacităţile off-road şi va deveni hibrid plug-in

Succesorul lui Mitsubishi Pajero, programat să debuteze în 2017, va păstra abilităţile off-road ale generaţiei actuale şi va primi un sistem de propulsie hibrid plug-in, anunţă oficialii companiei.
Luni, 11 Mai 2015 | Modele noi

Şeful Mitsubishi: "Succesorul lui Evo va fi un crossover electric"

Tetsuro Aikawa, şeful Mitsubishi, a confirmat oficial debutul unui crossover electric în locul lui Lancer Evolution. Viitorul Evo promite să fie mai uşor şi mai rapid decât actualul model.
Marti, 17 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Mitsubishi lansează în martie noua generaţie a lui L200 în Europa

Japonezii de la Mitsubishi au confirmat oficial debutul european al noii generaţii a lui L200 la Salonul Auto de la Geneva. Lansarea comercială a modelului are loc în vara anului curent.
Marti, 18 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mitsubishi L200 a primit o nouă generaţie în Thailanda, iar versiunea europeană este aşteptată în 2015

Mitsubishi a lansat noua generaţie a lui Triton în Thailanda. Vorbim despre înlocuitorul lui L200, aşteptat să debuteze în aceeaşi formă şi pe piaţa din Europa în decursul anului 2015, dar cu numele care l-a consacrat.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Mitsubishi va oferi doi hibrizi plug-in noi în gama sa europeană

Mitsubishi a anunţat că va oferi versiuni hibride plug-in ale viitoarelor ASX şi Pajero. Pe lângă acestea va exista şi înlocuitorul lui Lancer Evo X, care va fi un crossover hibrid, deja confirmat.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S: japonezii ne prezintă primele imagini ale pachetului de design creat pentru SUV-ul hibrid

Japonezii de la Mitsubishi au prezentat un concept special bazat pe Outlander PHEV. Acesta prezintă o altă versiune estetică a SUV-ului hibrid, fiind descris ca un pachet special de design.
Vineri, 19 Septembrie 2014 | Industrie

Fiat şi Mitsubishi confirmă oficial parteneriatul: italienii vor vinde în Europa un pick-up bazat pe viitorul L200

Reprezentanţii mărcilor Mitsubishi şi Fiat au anunţat un parteneriat care implică vânzarea unui pick-up bazat pe viitorul Mitsubishi L200 în reprezentanţele mărcii italiene.
Vineri, 11 Iulie 2014 | Modele noi

Mitsubishi Lancer Evolution X: generaţia 2015 va fi ultima pentru berlina de performanţă

Mitsubishi a confirmat că generaţia 2015 a lui Lancer Evolution X va fi ultima pentru acest model. Succesorul său se lasă aşteptat, japonezii precizând că nu este plănuit un model cu aceeaşi configuraţie, adică nu vom vedea o berlină cu motor turbo şi tracţiune integrală.
Miercuri, 09 Iulie 2014 | Intern

Preţuri Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid în România: hibridul 4x4 pleacă de la 45.500 euro

Importatorul Mitsubishi în România a anunţat disponibilitatea lui Outlander PHEV pe piaţa internă. Modelul hibrid cu tracţiune integrală pleacă de la 45.496 euro cu TVA inclus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Intern

Preţuri Mitsubishi Outlander facelift în România: start de la 28.400 euro

Mitsubishi i-a aplicat lui Outlander un facelift subtil, concentrat pe partea frontală. Modelul este deja disponibil pentru comandă pe piaţa din România, preţul de pornire fiind de 28.396 euro cu TVA inclus pentru versiunea 2.2 DI-D 4WD Invite+ MT AS&G, noul entry-level în gamă.
Vineri, 22 Noiembrie 2013 | Industrie

Mitsubishi consideră că SUV-urile hibride plug-in vor avea succes în Europa

Mitsubishi estimează că SUV-urile compacte cu sistem de propulsie hibrid plug-in vor depăşi la vânzări modelele echivalente cu sistem de propulsie convenţional.
Marti, 21 Mai 2013 | Modele noi

Mitsubishi Space Star primeşte un frate sedan: Attrage

Mitsubishi va lansa în Thailanda o versiune berlină a lui Space Star. Aceasta se numeşte Attrage şi va fi oferită ulterior şi pe alte pieţe, inclusiv în Europa.
Marti, 14 Mai 2013 | Intern

Preţuri Mitsubishi Space Star în România: start de la 11.490 euro

Mitsubishi a anunţat preţurile noului Space Star pe piaţa din România. Înlocuitorul lui Colt pleacă de la 11.490 euro cu TVA inclus.
Joi, 14 Februarie 2013 | Modele noi

Mitsubishi vine la Geneva cu două concepte: pick-up diesel-hibrid şi succesorul lui i-MiEV

Mitsubishi va prezenta la Salonul Auto de la Geneva două concepte noi, GR-HEV şi CA-MiEV. Primul prefigurează un pick-up hibrid, iar al doilea este conceptul unui succesor al lui i-MiEV.
Miercuri, 13 Februarie 2013 | Modele noi

Mitsubishi Mirage se va numi "Space Star" în Europa

Mitsubishi a anunţat decizia de a schimba numele subcompactei care îl înlocuieşte pe Colt. Astfel, în loc de Mirage, Mitsubishi va folosi denumirea Space Star în Europa.
Vineri, 02 Noiembrie 2012 | Intern

Mitsubishi Outlander, în România de la 22.308 euro

Noua generaţie a lui Mitsubishi Outlander a debutat pe piaţa din România. Modelul pleacă de la 22.308 euro cu TVA inclus şi este oferit în două versiuni de motorizare, ambele de 150 CP.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid, informaţii noi

Mitsubishi a dezvăluit informaţii tehnice noi despre noul său Outlander Plug-in Hybrid. Acesta are o autonomie de 880 kilometri şi se poate încărca la 80% din capacitate în 30 minute.

Tag-uri similare

Salon Auto, Salonul Auto, Mitsubishi, Salonul Auto Paris, Paris 2010, modele noi Mitsubishi, Mitsubishi i-MiEV, i-Miev
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru