Mitsubishi va oferi doi hibrizi plug-in noi în gama sa europeană

de Sebastian Toma
Joi, 09.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a anunţat că va oferi versiuni hibride plug-in ale viitoarelor ASX şi Pajero. Pe lângă acestea va exista şi înlocuitorul lui Lancer Evo X, care va fi un crossover hibrid, deja confirmat.

Mitsubishi plănuieşte o hibridizare a gamei sale, urmând să lanseze alte două versiuni hibride ale modelelor sale, după actualui Outlander PHEV şi viitorul înlocuitor al lui Lancer Evolution X. Cele două versiuni hibride plug-in care vor fi introduse în gama Mitsubishi vor fi ale înlocuitoarelor modelelor ASX şi Pajero, a declarat Osamu Masuko, CEO-ul Mitsubishi. Decizia de lansare a acestor versiuni a venit uşor pentru Mitsubishi, deoarece modelele hibride plug-in au fost ”bine acceptate de piaţă” şi sunt aşteptate să aducă o creştere a vânzărilor şi clienţi noi pentru marca japoneză.

Mitsubishi Lancer Evolution X: generaţia 2015 va fi ultima pentru berlina de performanţă

ASX este cel mai bine vândut model Mitsubishi oferit pe piaţa din Europa, urmat de Outlander. În luna august, japonezii au vândut 22.389 de ASX-uri şi 20.810 de unităţi Outlander. Modelul Pajero a obţinut doar 2.840 de unităţi vândute în aceeaşi perioadă. Dintre toate unităţile Outlander vândute în prima jumătate a anului curent, 8.953 au reprezentat versiunea hibridă plug-in. Înlocuitorul lui ASX vine în 2016, dar versiunea sa hibridă plug-in va fi lansată abia în 2017.

Noua generaţie a lui Pajero şi varianta sa hibridă vor fi lansate în 2018.

Acest concept arată primele idei ale designerilor Mitsubishi pentru înlocuitorul lui Lancer Evolution X.

Mitsubishi Lancer Evo va fi înlocuit cu un crossover hibrid performant

Urmareste Automarket
Cei de la Mitsubishi au anunţat mai devreme în cursul anului curent că vor lansa un înlocuitor hibrid al celebrului Lancer Evolution. Acesta din urmă va fi scos din producţia la jumătatea anului 2015, când ar fi trebuit făcută tranziţia de la generaţia 2015 la generaţia 2016 a modelului, aşa cum dictează normele din industrie.
În loc de o berlină compactă de performanţă, clienţilor li se va oferi un SUV hibrid de performanţă, ale căror specificaţii nu sunt cunoscute publicului.

Noutăți despre viitorul Mitsubishi Evo XI: hibridizare, benzină turbo de 1.1 litri și renunțarea la numele "Lancer"

Via AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (1)

  • Mult mai bine arata partea frontala decat la actualul Outlender, aduce putin cel putin la faruri cu modele VW, Tiguan mai mult. Partea din spate discutabil, parca de inspiratie SUA.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru