Lancer Evo

Vineri, 16 Octombrie 2015 | Industrie

Adio, Lancer EVO! Sigla EVO nu va mai fi folosită decât pe câteva SUV-uri de performanţă, unele dintre ele hibride plug-in

Mitsubishi taie în carne vie şi renunţă la unul dintre cele mai apreciate modele sport ale ultimelor două decenii. Lancer EVO se opreşte, astfel, aici.
Luni, 11 Mai 2015 | Modele noi

Şeful Mitsubishi: "Succesorul lui Evo va fi un crossover electric"

Tetsuro Aikawa, şeful Mitsubishi, a confirmat oficial debutul unui crossover electric în locul lui Lancer Evolution. Viitorul Evo promite să fie mai uşor şi mai rapid decât actualul model.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Mitsubishi va oferi doi hibrizi plug-in noi în gama sa europeană

Mitsubishi a anunţat că va oferi versiuni hibride plug-in ale viitoarelor ASX şi Pajero. Pe lângă acestea va exista şi înlocuitorul lui Lancer Evo X, care va fi un crossover hibrid, deja confirmat.
Duminica, 05 Octombrie 2014 | Modele noi

Mitsubishi Lancer Evo va fi înlocuit cu un crossover hibrid performant

Mitsubishi a confirmat că actuala generație a modelului Lancer Evo va fi ultima care va utiliza caroseria clasică în trei volume. Urmașul lui Evo va fi un performant crossover cu sistem de propulsie hibrid.
Vineri, 11 Iulie 2014 | Modele noi

Mitsubishi Lancer Evolution X: generaţia 2015 va fi ultima pentru berlina de performanţă

Mitsubishi a confirmat că generaţia 2015 a lui Lancer Evolution X va fi ultima pentru acest model. Succesorul său se lasă aşteptat, japonezii precizând că nu este plănuit un model cu aceeaşi configuraţie, adică nu vom vedea o berlină cu motor turbo şi tracţiune integrală.
Luni, 30 Decembrie 2013 | Modele noi

Noutăți despre viitorul Mitsubishi Evo XI: hibridizare, benzină turbo de 1.1 litri și renunțarea la numele "Lancer"

Mitsubishi merge pe urmele Porsche, Ferrari și McLaren și pune un motor electric lângă cel pe benzină pe viitorul Evo. Iar schimbările nu se opresc aici.
Marti, 14 August 2012 | Video

2xVIDEO: Redresare la limită într-un raliu din Polonia

Pilotul unui Mitsubishi Lancer Evolution a reuşit să facă un spectacol pe cinste la un raliu din Polonia după ce a redresat maşina dintr-un viraj în care i-a derapat spatele.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | Modele noi

Vygor Opera, cea mai urâtă maşină italiană, costă 140.000 de euro

Italienii de la Vygor au prezentat informaţii tehnice noi despre noul lor model, Opera. Acesta este un crossover cu motor de origine Mitsubishi şi are un preţ de pornire de 140.000 de euro.
Vineri, 21 Octombrie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Mitsubishi Lancer Evo XI va fi hibrid

Osamu Masuko, preşedintele Mitsubishi, a declarat că viitorul Lancer Evolution va avea un sistem de propulsie hibrid şi că acesta a fost aprobat pentru producţie.
Luni, 07 Martie 2011 | Intern

Echipajul Keleti/Ponta va alerga în CNR 2011 cu un Mitsubishi Lancer Evo X

Echipajul care deţine titlurile de Campion la Grupa A în CNR în 2009 şi 2010 a trecut la un model de concurs cu tracţiune integrală. Vorbim de echipajul Keleti/Ponta, care va concura în 2011 cu un Mitsubishi Lancer Evo X.
Miercuri, 18 August 2010 | Video

VIDEO: Mitsubishi EVO FQ400 se întrece cu Nissan GT-R la Fifth Gear

Britanicii de la Fifth Gear au testat două modele nipone de top - Mitsubishi EVO FQ400 şi Nissan GT-R. Cele două sportive japoneze cu tracţiune integrală sunt despărţite de 76 CP şi 200 kilograme, dar şi de o diferenţă de 8.000 de lire sterline. Întrebarea este care din ele va fi mai rapidă pe circuit.
Joi, 08 Aprilie 2010 | Intern

Titi Aur revine in Campionatul National de Raliuri

Titi Aur si copilotul sau, Karoly Borbely, au prezentat astazi masina cu care vor concura in sezonul 2010 al Campionatului National de Raliuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 21 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Spot superb pentru Mitsubishi Lancer Evolution

Simplu, dar de efect. Aceasta ar putea fi carcterizarea corecta a spotului de care Mitsubishi i l-a "daruit" ultimului Lancer Evolution X.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Modele noi

Viitorul Mitsubishi Lancer EVO ar putea avea un tren de propulsie hibrid

Mitsubishi a prezentat un concept hibrid care utilizeaza acelasi sistem de tractiune integrala cu Lancer EVO X. Sistemul hibrid de pe PX MiEV Concept ar putea fi implementat si pe viitorul Lancer EVO XI.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Modele noi

Mitsubishi Lancer EVO primeste cateva imbunatatiri pentru piata japoneza

Japonezii de la Mitsubishi au modificat o serie de elemente ale lui Lancer EVO X. Modelul va fi disponibil in aceasta versiune doar pe piata din Japonia.
Vineri, 17 Iulie 2009 | Tuning

AMS a creat un pachet special pentru Mitsubishi Lancer EVO X

Un tuner american a creat un pachet de modificari pentru Mitsubishi Lancer EVO X. Modelul este abia la primul stadiu de dezvoltare, tunerii de la AMS promitand introducerea unor versiuni mai puternice.
Miercuri, 27 Mai 2009 | Modele noi

FQ 400, cel mai puternic Lancer EVO in productie: 403 CP

Mitsubishi a lansat cea mai puternica versiune a lui Lancer EVO: FQ 400. Acest model va fi disponibil doar in Marea Britanie.
Joi, 21 Mai 2009 | Modele noi

Mitsubishi a creat o versiune mai puternica a lui Lancer EVO X

Mitsubishi a creat o versiune imbunatatita a lui Lancer Evolution X. Modelul dezvolta 329 CP si are un pret de pornire cu 3.500 de euro mai mare decat versiunea standard a lui EVO X.
Sambata, 11 Octombrie 2008 | General

Arma anti-infractori: Lancer EVO X de politie in Anglia

Politistii din Marea Britanie vor primi in scurt timp in flota cateva exemplare Mitsubishi Lancer EVO X personalizate.
Duminica, 10 August 2008 | new_drivetest

Automarket a testat noul Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer 2.0 litri 140 CP diesel nu este o bestie inchinata circuitului, dar este un sedan cu un look sportiv.

Tag-uri similare

tuning, Mitsubishi, Mitsubishi, Lancer, Mitsubishi Outlander, Lancer Evo, Mitsubishi Lancer, Lancer Evo X, Lancer Evolution, Evo X
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru